Dobrý den,
kreslím nástavbu. Všechno funguje OK až do chvíle,kdy na kabině chci nakreslit výřez pro okno a šikmou stěnu kolem toho okna (označeno TADY). Z nějakého důvodu se ani výřez pro okno, ani šikmá stěna nevybarví. Nevíte někdo, proč, a jak to udělat, aby se vybarvila?
Výkres je zde.
Díky
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Nevyplňuje se plocha
Re: Nevyplňuje se plocha
ahoj, tak jsem si ten výkres otevřel...ani jedna stěna se ti nevykreslí, protože stěna není v rovině, je v zakřivená...když si zkusíš propojit vrcholy přes úhlopříčku, hned se ti vybarví dva trojúhelníky. Takže boky nech, smaž ostatní čáry, které se týkají přední stěny a nakresli si je znova. musíš ale pracovat přesně, aby plochy byly opravdu plochy...pokud tomu vysvětlení nerozumíš, tak pošli SZ, nějak to vyřešíme...
carrot
carrot
- Cassiopeus
Re: Nevyplňuje se plocha
Toho jsem se obával. Jen jsem to nikde neviděl, které rohy jsou mimo.carrot píše:ahoj, tak jsem si ten výkres otevřel...ani jedna stěna se ti nevykreslí, protože stěna není v rovině, je v zakřivená...když si zkusíš propojit vrcholy přes úhlopříčku, hned se ti vybarví dva trojúhelníky. Takže boky nech, smaž ostatní čáry, které se týkají přední stěny a nakresli si je znova. musíš ale pracovat přesně, aby plochy byly opravdu plochy...pokud tomu vysvětlení nerozumíš, tak pošli SZ, nějak to vyřešíme...
carrot
Díky.