Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Nemá ještě někdo Artura?
Re: Nemá ještě někdo Artura?
Nemá prosím ještě někdo nejlépe nerozestavěnou stavebnici Artura?Děkuji za odpověď
Sleduj spíš AUKRO. Tam se občas stavebnice Artura objeví.
Jj,aukro sleduji docela často.Ale kdyby náhodou...:-) Nějaký půdní nález nebo tak.:-)
- petr hájek
mám pocit , že za ceny co se na aukru objevují se dá postavit artur podle plánku 2x........a těch pár kousků plastu co v té stavebnici bylo za to předražování nestojí, nehledě k možnosti nalézt je jinde u soukromých výrobců co je dávno obtiskli do silikonu.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Stahnul jsem si planek v .pdf a uvazuju o stavbe dle planku ale nejsem si moc jistej.nic moc v nem neni. Preci jen je to moje prvni drevena lod,tak bych uvital neco podrobnejsiho...
nejlepsi je sehnat nascanovane desky prken ze stavebnice...myslim, ze by tu nekde na monaku mely byt...

NeJaToD team
Che che,myslim že by tu někde měly být...:-D Klasika když po mě něco někdo chce...:-)
Ale pokavaď by někdo věděl,kde bych ty scany sehnal,tak by mi to moc pomohlo a asi bych se do toho pustil.Sakra,že bych vážně postavil artura od základu...:-)
- Pepa Darvaš
Možná bys měl zkusit laminátový trup, mám takový dojem, že je tady adresa na prodej od procházky, někdo určitě najde, ten odkaz.
pro rejska,
jak uvádí pepa darvaš- laminátový trup. Tak laminátový trup na Artura nabízí také Karparský.
www.barracuda.cz
Ať se Ti to podaří a lodě plují
jak uvádí pepa darvaš- laminátový trup. Tak laminátový trup na Artura nabízí také Karparský.
www.barracuda.cz
Děkuju.Když já bych ho radši postavil od základu a olaminoval. Pokud by někdo našel ty naskenované desky,byl bych moc rád.Díky
- Pepa Darvaš
NMebo jestli budeš mít zájem, mám žebra v DXF a kýl, jen to vyříznout na CNCéčku.tak si to můžeš oplaňkovat a olaminovat.Za neslepenou kostru 500,-
A kdyby jsi mi to poslal na mejlika,ja si to pres autocad vytisknu a vyriznu to doma na lupinkove pile?:-)
- Pepa Darvaš
Rejsku nic proti tobě, ale to je moje Know How.Určitě na netu najdeš žebtra.Chci ti pomoci, ale né tím, že ti nabídnu to, co prodávám zadarmo.Nabídl jsem ti za pětistovku kostru vyříznutou na CNC.Na ukázku dávám fotku kýlu.rejsek píše:A kdyby jsi mi to poslal na mejlika,ja si to pres autocad vytisknu a vyriznu to doma na lupinkove pile?:-)

Najeď si tady vlevo na historické stavebnice a hned jako první je ARTUR i s plánem a výkresem žeber.
Jasná věc,já se kdyžtak ozvu,pokud by nikdo neměl stavebnici.Děkuju ti.Pepa Darvaš píše:Rejsku nic proti tobě, ale to je moje Know How.Určitě na netu najdeš žebtra.Chci ti pomoci, ale né tím, že ti nabídnu to, co prodávám zadarmo.Nabídl jsem ti za pětistovku kostru vyříznutou na CNC.Na ukázku dávám fotku kýlu.rejsek píše:A kdyby jsi mi to poslal na mejlika,ja si to pres autocad vytisknu a vyriznu to doma na lupinkove pile?:-)
- Karolinus I
Stránky jsou blokováné.burun píše:pro rejska,
www.barracuda.cz
A je To . . . .!
Laminátový trup na Artura robím za 500kč+poštovné MPplast@centrum.cz
Děkuji,nahoře jsem psal,že bych to rád zkusil sám,ale díky za nabídku.
Prosím pana Jana Cibulku,který mi nabízel artura,aby se mi ozval na email rejsek.zdiby@seznam.cz . Posílal jsem několik mailů,ale všechny se mi vrátily.Děkuji mockrát.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek