řešeno stejně jen jsem použil menší průměr mosazné trubky a to 4mm vnější průměr takže jsem zkosenou část prodloužil minimálně na dvojnásobek oproti fotce, motor je ponořen celý ve vodě ten je chlazen zcela dokonale , ale vodu táhnu hadičkou ze silikonu do chlazení reglu i když jen na zkoušku protože regl je zcela ledový po jízdě i když kabely k němu nevhodného průřezu už shořely.....každopádně celková délka potrubí je okolo 50cm z důvodu lenosti při zkracování a vyústění vody viditelně stříká zhruba 30cm za zád přičemž trubička vývodu je asi 4cm nad hladinou stejně jako regl uvnitř trupu, co je ale rozdílné a to dosti podstatně je to , že nasávání je ještě před vrtulí!!!! tedy jen proudem vody podél trupu a né proudem za vrtulí......

až to vyzkoušíš, tak dej vědět. Můj pocit je, že v tom místě budou velké turbulence způsobené obtékáním pouzdra hřídele a ty nátok určitě ovlivní.brera píše:Dík za pochvalu, ta vždy potěší, aspoň tu šišku na krku nenosím zbytečně. Když jsem to ukazoval manželce, jak se mě to podařilo vymyslet, jen se na mě nechápavě podívala. Patent na to nemám, takže kdo má zájem ať to klidně použije - jen to ještě není vyzkoušený v provozu.