Dobrý den, mám takovou vizi, že na přední části floriana bude samohybná požární lafeta,neboli oscilační monitor. Neměl by tu někdo z řad příznivců nějaké zkušenosti,jak udělat v trupu mechanismus na natáčení a nahýbání tohoto monitoru. Bude se asi muset naklápět celý,protože nemá kloub.
Můj nápad by byl:
V trupu udělaná horizontálně srovnaná základová deska a v ní vsazené micro servo. Na micru by byla přišřoubovaná další kulatá a už otáčení deska a na ní servo,které by zajišťovalo naklonění lafety nahoru a naproti táhlu tohoto serva slabá pružinka,která by jí po povolení serva stahovala dolů. Na trupu už by byla jen otačecí deska se samotonou lafetou,kloubkem na ohýbání. Ovšem řeší,jak jí zapojit vodou,aby mi v tom ohybu to nedělalo neplechu.
Díky za jakékoliv nápady.:-)
Ještě dodám,že se jedná o říční požární člun florian na plováku chalenger délky 1 metr.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Samohybná požární lafeta
Re: Samohybná požární lafeta
Dekuju,uz driv jsem na to koukal ale neni to to,co hledam.ale uz to mam trosku vymyslene,pak sem hodim fotky.:-)
Re: Samohybná požární lafeta
Tak lafetu mám hotovou,je celá vyrobená svépomocí. Video můžete stáhnout tady http://ulozto.cz/xrVzm4Pv/cam00057-mp4 Třeba to pro někoho bude inspirace.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek