Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

plán na Abeille Bourbon

Hodocení stavebnic a plánů.
Hodnocení musí obsahovat pouze vlastní zkušenost.
Uvádějte klady, zápory, problémy a poměr "cena/výkon"
Odpovědět
Nick

Re: plán na Abeille Bourbon

Příspěvek od Nick »

Ahoj.
nenašel by se někdo kdo má na prodej plány na loď Abeille bourbon? Kolegovi se strašně líbí a zvažuje stavbu ale plány jaksi nenacházíme. děkuji za jakoukoli odpověď Nick
Tatka

Příspěvek od Tatka »

Měly by se dát sehnat plány na Abeille Liberté, sesterskou loď Bourbonu
http://librairie-hussard.com/catalog/sh ... 50254.html
Nick

Příspěvek od Nick »

Ano o této stránce jsem se dozvěděl když jsem scháněl plán na Abeille flandre. Chěli jsme se jen vyhnout objednávání odkudsi až z francie. Ale mnohokrát děkuji
burun

Příspěvek od burun »

pro Nicka,
pokud nejsou plány v republice, jediná možnost je z adresy, kterou uváděl Tatka. Na tuto adresu se odvolávají co ho staví v zahraničí.
Pokud ho budete stavět podívejte se na stavbu PeterS´. Zadéj si do vyhledávače google: PeterS´build Abeille Bourbon
na první straně nabídky hned první heslo: Tasman ..a odkazy..., pak uprostřed ...Picasa Web Albums-Petr a poslední heslo Baubericht Abeillle Bourbon -Peter
když zadáš do vyhledávače : bateaux reduit Abeille Bourbon, mimo jiné na 6 straně nabídky je heslo: Abeille Bourbon echel 1/40... je to stavba s kovovým trupem.
Já vím, že to tady nepatří, ale týká se to Bourbona. Případně prosím admina o přesun nebo výmazání.

ať Vaše lodě plují
Nick

Příspěvek od Nick »

Děkuji za vyčerpávající odpověď. fota na picasa webu určitě pomohou. také jsem našel fotogalerii tady http://dombaud2.free.fr/abeille_liberte ... Index.htm. Já osobně se chystám na stavbu Abeille Flandre 1:50. Kolegu z práce naprosto okouzlila právě Abeille Bourbone tak hledáme co se dá. přesto moc děkuji a mnoho zdaru při stavbách. Spozdravem Nick
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Stavebnice a plánky“