PS: Pohárů je dost.

To zní skoro jako vydíráníNalim píše:Podrobnosti včetně přihlášky vyvěsí Ladous (pokud mu teda přišel mail) na úvodní stránku Monaka.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Alespoň nebudete musete hledat nějaký jiný důvod k prodloužení soutěžního víkendu o den či dva, že?Nalim píše:A pro soutěžící žáky: Nyní když máte natrénováno, tak doufám že v Sedlejově na MiČR žáků 15-17.6 to budou samé stovky!
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.....tak to tedy je....Netfinity píše:Tak to je spatna informace. V tomto terminu jsou plachetnice v Terlicku.
to víš že jsou.... jak překvapivé milý Watsone.... http://www.moravskypohar.cz/Sout%C4%9B%C5%BEeNetfinity píše:Nejsou už náhodou někde výsledky ze Žlebu ?
Náhodou jsem natrefil na reportáž:Nalim píše:Další kolo MP proběhne v Třinci dne 2-3.6.2012
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.No a? Prostě jsem na to teď náhodně natrefil, zdálo se mi, že to tu ještě nebylo, tak jsem to sem přidal. Klidně to ber jako pozvánku na ročník 2016.petr hájek píše:nechci rejpat, ale máme rok 2016........ dobrejtro ladousi......
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.