Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Výroba oken - všeobecně.
Re: Výroba oken - všeobecně.
Stavím model mot.jachty "POSEIDON" - viz.MoNaKo.A mám problém! Jak vytvarovat obloukové okno "čelní průzorové pole ".Fólie 0,5 - se chová jako postř.s..ňe!Zřejmě to chce něco tvrdšího!Vůbec netuším po čem sáhnout!Jediné co mne napadá je vytvarovat kopyto,a skl.výplň vytvořit tepelným ohýbáním přes kopyto (čir.obalu z CD)!! Prosím o radu (spíše kdo to již zkoušel)?!.Díky Cobra.

Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... 

[quote="Milan Černý"]Stavím model mot.jachty "POSEIDON" - viz.MoNaKo.A mám problém! Jak vytvarovat obloukové okno "čelní průzorové pole ".Fólie 0,5 - se chová jako postř.s..ňe!Zřejmě to chce něco tvrdšího!Vůbec netuším po čem sáhnout!Jediné co mne napadá je vytvarovat kopyto,a skl.výplň vytvořit tepelným ohýbáním přes kopyto (čir.obalu z CD)!! Prosím o radu (spíše kdo to již zkoušel)?!.Díky Cobra.
Neříkejte že nikdo nikdy netvořil okno podobné tomu co je na fotce :?:
Neříkejte že nikdo nikdy netvořil okno podobné tomu co je na fotce :?:

Z obrázku nevím jak je to velký, ale napadla mě - jakožto hlavně autíčkáře - kus lexanu z karoserie - respektive odstřižek. Někdy jsou dost velký, nebo se dá lexan sehnat rovnej... to už nevím, byl to jen nápad.
Šířka okna je 12,5 cm - mě spíš zajímá jestli nato jdu správnou cestou.Nikdy jsem po předtím nedělal.Myslel jsem že s tou ohebnou fólií to bude v poho..,ale ouvej, to se nedá použítZ obrázku nevím jak je to velký, ale napadla mě - jakožto hlavně autíčkáře - kus lexanu z karoserie - respektive odstřižek. Někdy jsou dost velký, nebo se dá lexan sehnat rovnej... to už nevím, byl to jen nápad.

zkus vytvarovat pásek plechu jako kopyto na to přiložit pásek plexi,či
PS z obalu CD a ohřát v troubě,plast se po ohřátí sám vytvaruje.
Aleš :idea:
PS z obalu CD a ohřát v troubě,plast se po ohřátí sám vytvaruje.
Aleš :idea:
Hele a co takhle třeba tu folii z najaké krabice ja jsem ji používal na podobné okno a byla v poho!!
Ale nevim třeba ti to snou taky nepude ale za pokus nic nedáš!
myslím ty co jsou na bombonierách atd...
Ale nevim třeba ti to snou taky nepude ale za pokus nic nedáš!
myslím ty co jsou na bombonierách atd...
Ikdyž jsem jen málo zkušený...snažím se bít více!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 25313 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od ladous
-
- 23 Odpovědi