Tak přátelé hlásím , že druhý trup s mírně upraveným tvarem(na pohled neznatelně ) byl právě odeslán jako kopyto pro získání formy a následnou možnost zakoupení laminátových skořepin , zároven jsou ve vývoji součásti pro snadnější zhotovení ochranného koše z laminátových desek metodou vypálení laserem a to včetně kompletního držáku ovládacího serva a držáků přijímače a regulátoru to vše jako jeden celek pro vložení do jakéhokoli podobného trupu pomocí přírubového spoje s 8 šroubky....... dále je ve vývoji nástavba v marsovské verzi v provedení z desky PSH s vyfrézovanými díly.
TOTO VŠE BY SE DOUFÁM MOHLO PODAŘIT VYSTAVIT K PRODEJI DO LETOŠNÍCH PRÁZDNIN .
Cena bude upřesněna po prvních kusech v kompletním balení.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Dozer boat - nová kategorie?
- petr hájek
Re: Dozer boat - nová kategorie?
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
- petr hájek
Re: Dozer boat - nová kategorie?
sic s časovou prodlevou a vreakci na kolegu , ale vracím se k myšlence soutěžení , dozerů je mezi námi už vícea je na čase dát dohromady nápady na soutěžní disciplíny .
Osobně jsem uvažoval o skládání vorů a odtačování složených na určené místo a to na čas , nicméně princip suchých zipů na klacku se příliš neosvědčil už na lonském MH .Na vině byly příliš nevyschlé klacky které se příliš nořily do vody a hlavně to , že zipy byly jak chlupy tak háčky stejné barvy -černé což naprosto znemožnovalo orientovat se kterým koncem se to dá spojit. Nemá někdo jiný nápad a levný nápad ?
Další soutěžení po vychytání spojovacího problému je soutěžit ve dvojici a to bud v tom kdo více klád poskládá a odtlačí , či naopak jak dokáží spolupracovat dvojice dozerů .
soutěž v přetahování a přetlačování by se dala samozřejmě zorganizovat pokaždé když si kapitáni budou potřebovat zvednout vlastní ego.
Jako myšlenku takřka kacířskou zde uvedu možnost uspořádat soutěžní klání přímo na letošním Mh pod organizační ,,pěstí,, ladousovou a to vrámci předem ohlášeného programu dění na bazénu.
Můj dozer tam bude zcela jistě a bude pravděpodobně obklopen jedním , dvěma či více skoro stejnými z chystané seriovky , ty však budou k dispozici zájemcům z publika jako zapůjčitelné modely.
Prosím tedy o další náměty a o nástin jakýchsi pravidel pro soutěžení i stavění těchto ,,příšerek,,, pravidla je třeba také pro sjednocení klád a systému spojování aby bylo vše možno kombinovat , každý dozer by měl podle mého názoru mít jako příslušenství alespon 6-8 klád se standartním rozměrem a typem spojení.
Tak to je asi vše co mi leží na srdci a na co nějak nenalézám čas řešit.
Osobně jsem uvažoval o skládání vorů a odtačování složených na určené místo a to na čas , nicméně princip suchých zipů na klacku se příliš neosvědčil už na lonském MH .Na vině byly příliš nevyschlé klacky které se příliš nořily do vody a hlavně to , že zipy byly jak chlupy tak háčky stejné barvy -černé což naprosto znemožnovalo orientovat se kterým koncem se to dá spojit. Nemá někdo jiný nápad a levný nápad ?
Další soutěžení po vychytání spojovacího problému je soutěžit ve dvojici a to bud v tom kdo více klád poskládá a odtlačí , či naopak jak dokáží spolupracovat dvojice dozerů .
soutěž v přetahování a přetlačování by se dala samozřejmě zorganizovat pokaždé když si kapitáni budou potřebovat zvednout vlastní ego.
Jako myšlenku takřka kacířskou zde uvedu možnost uspořádat soutěžní klání přímo na letošním Mh pod organizační ,,pěstí,, ladousovou a to vrámci předem ohlášeného programu dění na bazénu.
Můj dozer tam bude zcela jistě a bude pravděpodobně obklopen jedním , dvěma či více skoro stejnými z chystané seriovky , ty však budou k dispozici zájemcům z publika jako zapůjčitelné modely.
Prosím tedy o další náměty a o nástin jakýchsi pravidel pro soutěžení i stavění těchto ,,příšerek,,, pravidla je třeba také pro sjednocení klád a systému spojování aby bylo vše možno kombinovat , každý dozer by měl podle mého názoru mít jako příslušenství alespon 6-8 klád se standartním rozměrem a typem spojení.
Tak to je asi vše co mi leží na srdci a na co nějak nenalézám čas řešit.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek