Čus chlapi,
jsem začátečník a proto mi promiňte mou otázku, ale momentálně řeším jak uchytit kormidla do lodi a jak je upevnit na serva... Určitě s tím máte zkušenosti tak prosím pomozte.
Díky ;-)
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Kormidla
Re: Kormidla
Taky čus .....skus číst a prolistovat stavby lodí .....a příště - co je to za loď, jaká kormidla ....fotek je tady haba a kuk
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Já to hledal, ale nenašel. Jsem na tohle tak trochu debil tak se nezlobte. Stavím vlastní loď, nic podle plánku. Mám tam dva motory a dvě kormidla a jde mi o mechanické uchycení. Můžeš mi sem dát nějakej link prosím? Díky moc
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Tady máš v galerii foto vnitřku od Inkousta:

Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
- Karolinus I
Zdravím, v Kolíně funguje klub lodních modelářů, tak by bylo vhodné se s některým spojit . A kousek od Kolína p. Hájek, který je zde hojným účastníkem fóra.Charlie88 píše:Čus chlapi,
jsem začátečník a proto mi promiňte mou otázku, ale momentálně řeším jak uchytit kormidla do lodi a jak je upevnit na serva... Určitě s tím máte zkušenosti tak prosím pomozte.
Díky ;-)
A je To . . . .!
S p. Hájkem už jsem domluven na osobní schůzce, ale o tom klubu nic nevím ;-)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek