Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Rýpání ...............
Re: Rýpání ...............
Nevím jak a kam to napsat! Nikdo nikoho nenutí kupovat jakékoliv věci, platí to ne jenom pro trupy od Pepy. Pokud někomu vyhovují tak je použije, pokud ne, tak má možnost koupit si jinde a za jinou cenu. Opakuji to poněkolikáté a stojím si zatím: „Trupy od Pepy jsou za cenu, za kterou je nabízí naprosto dostačující.“ Dost se zde objevuje kritizování práce druhých ale ukázat vlastní tvorbu, to už není moderní. Nechci si myslet, že dotyčný kritik nic neumí mimo kritizování a rýpání. Zamyslete se prosím nad některými „takypříspěvky“ a raději je nezveřejněte. No nic budou zde svátky a je třeba je trávit v klidu a pohodě. Milan
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Lépe bych to nenapsal...dík
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
téměř se vším jde souhlasit.... jenom u požadavku, aby kritik uměl víc než kritizovaný bych byl opatrný. Umím poznat jestli guláš je dobrý nebo ne.... ale uvařit ho neumím. Znamená to, že nesmím říct, že mi nechutná?
To, že příspěvek, který vyvolal toto vlákno, je výkřikem do prázdna, nekonkrétní, ničím (aspoň v textu příspěvku) nepodložený a ve své podstatě i neslušný, o tom není sporu. To jde vyřešit i jinak - u jména je zelené "+" a červené "-". Tak ho zmáčkněte, ti kterým se takový způsob vyjadřování nelíbí, a dotyčný hned bude vědět, jak na tom je.
To, že příspěvek, který vyvolal toto vlákno, je výkřikem do prázdna, nekonkrétní, ničím (aspoň v textu příspěvku) nepodložený a ve své podstatě i neslušný, o tom není sporu. To jde vyřešit i jinak - u jména je zelené "+" a červené "-". Tak ho zmáčkněte, ti kterým se takový způsob vyjadřování nelíbí, a dotyčný hned bude vědět, jak na tom je.
- petr hájek
V tomto případě mě spíše udivila reakce samotného PD - když něco vyrábím tak nesu kůži na trh veřejně a nenechám se znechutit negativními posudky natolik abych , případného zákazníka byť slušně, přec odmítl....
Já si své výtvory bastlím pokud možno sám (abych se nemusel do budoucna handrkovat o to co kdo zmršil) a pokud o ně má někdo zájem jsem potěšen pokud né hledám jak je zlepšit . Myslím, že to je to co by tu mělo být zvykem , ale asi jsem moc optimistou , zde platí spíše ,,když to někdo koupí proč se snažit o lepší,, setkávám se stím pokaždé , když jednám s firmami či výrobci...........zrovna před dvěma týdny jsem odmítl vyrobit na zakázku model jen proto že zadavateli šlo hlavně o to aby byl na pultech za cenu do 2tisíc i s jeho přiraženými ,,procentíčky,, ať už to vypadá jak chce.
Jinak souhlasím s Nalimem, i když trup si nikdy nehodlám kupovat ...........
Já si své výtvory bastlím pokud možno sám (abych se nemusel do budoucna handrkovat o to co kdo zmršil) a pokud o ně má někdo zájem jsem potěšen pokud né hledám jak je zlepšit . Myslím, že to je to co by tu mělo být zvykem , ale asi jsem moc optimistou , zde platí spíše ,,když to někdo koupí proč se snažit o lepší,, setkávám se stím pokaždé , když jednám s firmami či výrobci...........zrovna před dvěma týdny jsem odmítl vyrobit na zakázku model jen proto že zadavateli šlo hlavně o to aby byl na pultech za cenu do 2tisíc i s jeho přiraženými ,,procentíčky,, ať už to vypadá jak chce.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Asi máš pravdu s tím gulášem. Můžu však vzít trochu koření a guláš dochutit. Nebo si místo něj dát svíčkovou se šesti.SH píše:téměř se vším jde souhlasit.... jenom u požadavku, aby kritik uměl víc než kritizovaný bych byl opatrný. Umím poznat jestli guláš je dobrý nebo ne.... ale uvařit ho neumím. Znamená to, že nesmím říct, že mi nechutná?..............................................
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
- Pepa Darvaš
Napsal jsem to již na jiném vláknu.To co dělám není moje hlavní zaměstnání ,podnikám již od roku 1989 v jiném oboru a tohle je doplněk, takže pokud toho nechám ,nepoloží mně to.Začal jsem s tím asi před deseti roky .Chtěl jsem doplnit chybějící výrobky na našem trhu a vzhledem k tomu , že modelář jako takový nemá nikdy dost peněz na dráhý a vysoce kvlalitní výrobky od jiných firem snažil jsem se zaplnit trh levnějšími trupy.Formy, které dělám jsou skoro všechny dělané na několik kusů , takže když ode mně vypadne třicet kusů, forma bude v horším stavu.Proto je ani neprobarvuji, protože se to musí přetmelit a přestříkat plničem.Ostatně i když koupíte probarvený a kvalitní trup, stejně se musí tím plničem stříknout.Láďa M.prodává trup na Springera ve vysoké kvalitě téměř hotový s palubou za 1500,- já prodávám spodek s laminátovou palubou za 490,- no tak si mužete vybrat.Je pravda, že se občas stane, že nějaký člověk by za méně peněz chtěl koupit výrobek rovnající se tomu z Německa, pokud ale není spokojený, má právo to vrátit.Letos ani neodečítám poštovné.Za letošní rok jsem vrátil tři výrobky a prodal jsem asi stopadesát trupů, což si myslím, že není tak špatný.Nezlobím se na toho člověka, také se mi stane, že někdy nejsem s koupí něčeho spokojený.Na závěr bych chtěl všem modelářům ,známým, neznámým, přátelům, nepřátelům popřát Veselé Vánoce a Šťastný Nový Rok a přátelé zanechme těch hádek a sporů, spojuje nás krásný koníček.Ahoy Pepa Darvašpetr hájek píše:V tomto případě mě spíše udivila reakce samotného PD - když něco vyrábím tak nesu kůži na trh veřejně a nenechám se znechutit negativními posudky natolik abych , případného zákazníka byť slušně, přec odmítl....
Kluci - klidně kritizujme cokoli - ale konkrétně , tj, založte si vlákno, že se Vám nelíbí můj schnellboot a do mě - proti tomu nic nemám, naopak, pokud ve vláknu o té mce budete mluvit o tom konkrétním trupu , tak ano , ale všeobecně - to NE.
Ale - však se dohodneme , už se známe dlouho. A že Vás mám všechny rád, to víte. :-))
Ale - však se dohodneme , už se známe dlouho. A že Vás mám všechny rád, to víte. :-))
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....