Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Zasílání věcí z USA

Všechno co nezapadá do předešlých kategorií a přeci jen se to týká modelařiny.
Odpovědět
TomHlach

Re: Zasílání věcí z USA

Příspěvek od TomHlach »

Dobrý den nemáte někdo zkušenosti s objednáváním věcí z USA? Potřebuji si objednat lepty od firmy GoldMedal na loď ale nemůžu přijít na to jak to objednat aby to nestálo 2500 s poštovným. Cena leptů je 48 dolarů což je cca 900.
Má pomalu se rozrůstající flotila:
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
watson220

Příspěvek od watson220 »

Skus prečítať tuto stránku.
Kompletný servis pre nákupy v USA, dražby na EBAY a zasielanie balíkov z USA
http://www.sk-ebay.sk/baliky-z-cr-do-sveta.htm
Pepa Darvaš

Příspěvek od Pepa Darvaš »

Kupoval jsem přes Ebay.Nejdříve si najeď na jejich webový stránky.Musíš se přihlásit a vyplnit osobní údaje.Oni ti založí účet aTy pak dodáš co nejvíc informací o zboží.Tj,webový stránky eshop , fotky.Oni ti pošlou zpět fakturu ke který si připočtou provizi.Já jsem koupil věc za 150 dolarů a oni si připočetli 50 dolarů za zprostředkování.Zaplatíš to a pak čekáš asi čtyři týdny.Taky záleží jak dlouho to bude držet naše pošta, čekal jsem skoro tři měsíce.Tak si to Tomáši rozmysli.
Tomas A3

Příspěvek od Tomas A3 »

Nejrychlejší způsob jak po objednání a doručení zboží do Prahy nečekat. Je
dojít na poštu osobně. Já jel do Prahy minulý týden. Platí se dph, a 96,-kč za služby
a pokuď je to dražší než 150dolarů tak i clo.
Měl jsem štěští byl jsem zde jen 47min. Někdo čeká déle
jsyrovat

Příspěvek od jsyrovat »

Nejjednodussi je nechat si to nekym privezt, zrovna vcera jsem tam byl :-)
Jinak eBay.com + cz-ebay.cz, doporucuji prostudovat. Celni predpisy se letos menily a limit na bezcelni dovoz se velmi vyrazne snizil, nevim presne, ale je to radove kolem 25 EUR.
Zalezi, co nechas cz-ebay.cz aby dodali k zasilce za doklady. Pokud se zasilky tyka celni rizeni, pak to tusim provadi celni posta v Praze 5, ja tam byl kdysi osobne, coz je asi nejjednodussi, v cele te slozitosti.
TomHlach

Příspěvek od TomHlach »

No jedná se asi balík 0 váze max 0,5 kg v ceně 48 dolarů. Jak se to děláš přes to eBay? napíšu jim stránku a další věci o té firmě a oni to koupí a pošlou?
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
watson220

Příspěvek od watson220 »

Ebay/Nákup tovaru z USA

Ponúkame Vám jedinečnú možnosť sprostredkovania nákupu cez najznámejší a najväčší aukčný
portál na svete EBAY.com ako aj u iných, či už internetových alebo kamenných predajcov v
USA. Jednoducho si vyberte tovar o ktorý máte záujem, pošlite nám emailom url link na daný
tovar a my Vám obratom zašleme cenovú ponuku. Následne Vám tovar vydražíme/kúpime
a zabezpečíme dopravu za bezkonkurenčné ceny až k Vašim dverám kdekoľvek na svete.
Obchodné podmienky pre asistovaný nákup z USA.

Treba si poriadne prečítať na stránke ako to funguje.
watson220

Příspěvek od watson220 »

TomHlach píše:No jedná se asi balík 0 váze max 0,5 kg v ceně 48 dolarů. Jak se to děláš přes to eBay? napíšu jim stránku a další věci o té firmě a oni to koupí a pošlou?
Ano tak to funguje ale najskôr ti oznámia za akú cenu to za teba nakupia a či s cenou súhlasíš.
watson220

Příspěvek od watson220 »

Našiel som si tovar v USA na internete, chcem ho zakúpiť a doviezť ku mne domov.
Čo mám preto urobiť?

* prihláste sa k svojmu účtu u nás
* stlačte tlačítko "objednávka" a vyberte druh služby "asistovaný nákup"
* do "odkaz na tovar" napíšte priamy odkaz na tovar (môžete to napísať aj do poznámky)
* vyplňte "cena tovaru"
* doplňte cenu dopravy. V prípade, že ju neviete, nevyplňujte nič a náš pracovník ju podľa popisu doplní
* vyberte si druh dopravy (na pobočku, alebo priamo od predajcu)
* označte "uhradiť + 5%"
* stlačíte "spočítať a potom odoslať"
* počkáte na skontrolovanie OBJ naším pracovníkom, prijatie nášho potvrdenia objednávky
* objednávku uhradíte
TomHlach

Příspěvek od TomHlach »

Děkuju moc :)
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

s ještě česká verze:
http://www.cz-ebay.cz/
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Obecná modelářská diskuse“