Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
bazar
- petr hájek
- Morpheus141
Re: bazar
Já tedy nevím, ale 100 Kč/ks už mi přijde jako rozumná cena k jednání, když úplně nové stojí pod 400 Kč. Samotným zakoupením klesá cena na polovinu ;-).pekař píše:jo chlapco,spletli jste si rubriku.To musíte psát do zábavy,vtípky budem číst potom.
Bohužel zrovna tyto olověné akumulátory nejsou mezi zdejšími lodními modeláři artiklem, o který by se nějak prali, jelikož Ante čas od času tyto použité akumulátory rozdává na potkání a mnohým z nás bez problému 5 let fungují. Takže doporučuji zkusit prodej jinde - třeba na Aukru.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- Morpheus141
nové sem viděl už za 290 Kč/Ks ..... proto sem nabídl tu stovku ... jelikož nevím, jak si s nimy zacházel, tak ani víc nedám ... jak říká Ladous ... zkus aukro 
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... 
I to je řešení. Válejí se mi doma nejméně tři kousky a nikdy jsem ani na sekundu neuvažoval o tom, že bych se jich zbavil, dokud jsou k něčemu použitelné.pekař píše:To si je raději nechám.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
- Morpheus141
Ok, mě je to jedno .... nabízels - projevil sem zájem 
.... jestliže to funguje tak se do toho nes...