Provokatére! Se ukáže v bezvětří kdo bude stát rychleji :-)MB/RomanT píše:Je to škoda , protože jinak by jsi viděl jak Bílá Čarodějka stíhá Jejich Hosta .....:-)
K.
Provokatére! Se ukáže v bezvětří kdo bude stát rychleji :-)MB/RomanT píše:Je to škoda , protože jinak by jsi viděl jak Bílá Čarodějka stíhá Jejich Hosta .....:-)
To sice nevím, ale v sobotu 24. 9. 2011 odpoledne bude v Písku. Tak doufám, že po dlouhé době od Prahy dorazí s plachetnicí také někdo jiný, než RomanT ;-).Keba píše:Tak co ve středu (21.9.2011) od 17:00 hodin...bude sailing ?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Bohužel budu v onen den s nejvyšší pravděpodobností putovat po vlastech českých a zapalovat svíce na hrobech, ale to je jedno. Stejně nepředpokládám, že bych měl chuť ještě koncem října dávat plachetnici na vodu.Keba píše:Napadlo mě, co se takhle sejít 29.10.2011 na Lužinách a na počest startu VOR uspořádat MLR in Port
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Za C) je správně!MB/RomanT píše:Za A) - VOR jsou pro mne nezajímavé lodě ..:-))
B) jsem s rodinou mimo dosah Lužin ....
C) řekneme si to ve středu 5,10? na Košíku???
Nevím tak přesně čas příjezdu, ale doharcuji určitě takyMB/RomanT píše:takže v 16,38 tam jsem .....
Stejně tím problém vyřešíš jen na měsíc, protože pak bude neskutečná kosa na podobné aktivity, pokud se nepřesunou do vyhřátých hospod ;-).MB/RomanT píše:Ahoj - začínám mít problém se středou - mohli bychom se pobavit o čtvrtcích nebo útercích???
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.Mohl bych klidně v úterý i ve čtvrtekMB/RomanT píše:Ahoj - začínám mít problém se středou - mohli bychom se pobavit o čtvrcích nebo útercích???