Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Druhý Springer Cup 2011 v Písku

U vody, na letišti, na dráze, v hospůdce.
Odpovědět
Karlík

Re: Druhý Springer Cup 2011 v Písku

Příspěvek od Karlík »

V soboru proběhl (nevím už kolikátý Springer Cup v Písku). Krásné počasí , nové molo , obětaví pořadatelé. Bohužel mimo Roberta Jurky Ladouse nepodpořil ani jedinej Pražskej účastník Mo-Na Ka. Abych byl uřímný ,už mně to ani nepřekvapuje . Ladousi , (a partě nadšeců z KLoM Písek) velký dík. Karlík.
No a votom to je! Zdraví Karlík.

Karlík 5. dubna 2013 zemřel. Čest jeho památce.
Keba

Příspěvek od Keba »

Chystal jsem se letos přijet, ale u WW mi exla baterie. Domníval jsem se, že to je servo, ale to se ukázalo Ok. Byly to baterie, ale v sobotu dopoledne se na vesnici nový pětičlánek blbě shání :-)
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Keba píše:Byly to baterie, ale v sobotu dopoledne se na vesnici nový pětičlánek blbě shání :-)
Pětičlánek po ruce sice nemám, ale nějaký čtyřčlánek by se jistě našel. I v sobotu u vody ;-).

Karlíkovi děkuji za slova chvály. Vyřídím je členům KLoM Písek, bez nichž by to nešlo. Šlo o devátý písecký sraz ;-).
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Keba

Příspěvek od Keba »

ladous píše:
Keba píše:Byly to baterie, ale v sobotu dopoledne se na vesnici nový pětičlánek blbě shání :-)
Pětičlánek po ruce sice nemám, ale nějaký čtyřčlánek by se jistě našel. I v sobotu u vody ;-).

Karlíkovi děkuji za slova chvály. Vyřídím je členům KLoM Písek, bez nichž by to nešlo. Šlo o devátý písecký sraz ;-).
No možná by se čtyřčlánek našel a i vhodné konektory a pod., ale chvilku před dvanáctou byla WW vykuchaná a já naštvanej :-)
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Ostatní srazy v ČR“