Ahoj. Tak jsem si zakoupil plány na Abeille flandre v měřítku 1:50. po prohlídce plánů jsem zjistil že jeden lodní šroub má průměr 80mm. Tak jsem zavítal na stránky Modelylodí.cz kde jsem již lodní šroub kupoval (sice třílistý a na veletrhu v praze) a vím že maj mosazný. ale ted mi vůbec nejde do hlavy to rodělení např. 4-listý typ A2 pravotočivý který je o skoro tisíc korun dražší než 4-listý pravotočivý typ A1 toho samého průměru. může mi někdo prosím poradit co v tom je za rodíly ? za názorné fota budu strašně rád. Mnohokrát Děkuji Nick
pokud jsem toto zařadil do nesprávného fora tak se omlouvám
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Rozdíl mezi lodními šrouby
Re: Rozdíl mezi lodními šrouby
Na ABEILLE Flandru šroby nekupuj sú to vyhodené peniaze maketové nekúpiš tak ti zostáva jediná cesta spraviť si ich sám stačí nabrať odvahu a pustiť sa do toho, návodov na výrobu bolo zverejnených už dosť tak stačí chvílu gogliť určite niečo nájdeš držím palce pozrem v archýve určite najdem nejaké foto
fotky máš v galerii
cenovy rozdil je hrozny, uz jsem na to taky narazil.Nick píše:Ahoj. Tak jsem si zakoupil plány na Abeille flandre v měřítku 1:50. po prohlídce plánů jsem zjistil že jeden lodní šroub má průměr 80mm. Tak jsem zavítal na stránky Modelylodí.cz kde jsem již lodní šroub kupoval (sice třílistý a na veletrhu v praze) a vím že maj mosazný. ale ted mi vůbec nejde do hlavy to rodělení např. 4-listý typ A2 pravotočivý který je o skoro tisíc korun dražší než 4-listý pravotočivý typ A1 toho samého průměru. může mi někdo prosím poradit co v tom je za rodíly ? za názorné fota budu strašně rád. Mnohokrát Děkuji Nick
pokud jsem toto zařadil do nesprávného fora tak se omlouvám
zakladni rozdil mezi tvary tech sroubu je ze typ A2 je urcen do kortovych dyz (hranate listy lepefunguji v dyze) a typ A1 se pouziva u lodi bez dyz (na hranach by dochazelo lepe ke kavitaci a vireni, tak jsou zaoblene)

NeJaToD team
asi budu odkázán na výrobu ,,samo-domo,,. jinak děkuji za zaslané fota. A to je třeba zajímavé že podle fotek z galerie jsou v originále listy v kortovkách kulaté ... ale určitě si nechám poradit.
Gulaté sú kôli tomu že sú stavitelné
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 5422 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr hájek