Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Trojský kůň

Vaše připomínky, náměty, návrhy apod. ke stránkám MoNaKo.
Odpovědět
Pepa Darvaš

Re: Trojský kůň

Příspěvek od Pepa Darvaš »

Upozorňuji na člena "Roman člen"nevím odkud a ani jiné jméno.Posílá soukromé zprávy s trojským koněm.Nevím jestli je to úmyslně, nebo nevědomky měl by si dát na to pozor.
Netfinity

Příspěvek od Netfinity »

Asi by adminy melo zajimat jak ta zprava vypada. Neni mi totiz jasne jak by do formulare pridal nejaky aktivni obsah. Na to by melo byt forum zabezpeceno.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Samozřejmě se pokusím situaci nějak řešit, avšak nejprve bych potřeboval znát, co vlastně daná zpráva obsahovala.

Díky.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
Roman

Příspěvek od Roman »

zkontroluju mamcin pc promin :(
Pepa Darvaš

Omlouvám se Romanovi členovi.Ještě před tím, než jsem otevřel zprávu jsem byl na www.kartonist.wz.cz a tam odtud to přišlo. chytil mi ho Nod 32 ,ale Ladousi mrkni na to.Romane ještě jednou "Soráč"
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Pepa Darvaš píše:Omlouvám se Romanovi členovi.Ještě před tím, než jsem otevřel zprávu jsem byl na www.kartonist.wz.cz a tam odtud to přišlo. chytil mi ho Nod 32 ,ale Ladousi mrkni na to.Romane ještě jednou "Soráč"
Tak jsme doma. Už víme, odkud vítr vane. Se soukromou zprávou a MoNaKem to nemá nic společného, čímž bych celou věc považoval za uzavřenou. kartonist si jistě svůj web vykurýruje sám.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
Pepa Darvaš

OK Ladousi ten odkaz na Kartnistuv web je na stránkách Monaka.Myslím, že v historických plachetnicích
Roman

Příspěvek od Roman »

Pepa Darvaš píše:Omlouvám se Romanovi členovi.Ještě před tím, než jsem otevřel zprávu jsem byl na www.kartonist.wz.cz a tam odtud to přišlo. chytil mi ho Nod 32 ,ale Ladousi mrkni na to.Romane ještě jednou "Soráč"
np aspon sem mamce provetral pc ze tam fakt nic nema :)
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Pepa Darvaš píše:OK Ladousi ten odkaz na Kartnistuv web je na stránkách Monaka.Myslím, že v historických plachetnicích
Odkazů na různé jiné weby je plný internet, takže i na MoNaKu se jich najdou kvanta. Není v lidských silách vše pravidelně prověřovat ;-(.
Odpovědět

Zpět na „Připomínky a náměty - kniha návštěv“