Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Galerie fotek na Monaku
Galerie fotek na Monaku
Ahoj - zajímalo by mě, jestli používáte a prohlížíte Čtenářské galerie -https://forum.mo-na-ko.cz/portal/gallery.php -na hlavní stránce ,,
a nebo Galerii tady ve foru.
a nebo Galerii tady ve foru.
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
Re: Galerie fotek na Monaku
O hodně častěji Galerii v DF.
Já se snažím pravidelně dívat na obě dvě galerie
někdy je něco nového tam a jindy zas tam.. 
Má pomalu se rozrůstající flotila:
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
Poraďte mi-jak sem někam na forum dostat pár zajímavých fotek z dovolené, které souvisí s loděmi? Mám je v PC v jpg, ale nějak nemám rád Rajce a podobná úložiště...
Ahoj
Jestli se nepletu, tak jinak to nejde, musíš to mít někde uložené, z PC co já vím to nejde...
Je to debilní ale jinak to nejde...
Jestli se nepletu, tak jinak to nejde, musíš to mít někde uložené, z PC co já vím to nejde...
Je to debilní ale jinak to nejde...
mirekj píše:Poraďte mi-jak sem někam na forum dostat pár zajímavých fotek z dovolené, které souvisí s loděmi? Mám je v PC v jpg, ale nějak nemám rád Rajce a podobná úložiště...
je možné ty fotky vložit i sem do galerie a následně vložit do příspěvku.
návod na vložení nalezneš zde portal/viewtopic.php?id=765

NeJaToD team
Jo, viděl jsem. Ale v galerii nenacházím tu správnou kategorii. Tohle jsou fotky z dovolené, skutečné lodě a detaily... Nechci to cpát do modelů, aby mi to někdo nevyčetl...Ivvo píše:je možné ty fotky vložit i sem do galerie a následně vložit do příspěvku.
pak uz zbyva jen pockat na navrat ladouse, poslat mu foto a on je pote nekam ulozi (asi na rajce
)

NeJaToD team
Vykasli se na rajce a podobne, je to otrava tam pak soukat fotky po jedne.
Vytvor si ucet na Picasa od google.cz a pak picasu nainstaluj do PC a pouzij.
Nahrajes pak fotky na jedno kliknuti mysi
Mam vlastni server, jsem pocitacove vice nez gramotny, ale z pohodlnosti a super pouzitelnosti sem skoncil u picasy.
http://picasa.google.com/
Vytvor si ucet na Picasa od google.cz a pak picasu nainstaluj do PC a pouzij.
Nahrajes pak fotky na jedno kliknuti mysi
http://picasa.google.com/
Modelařím pro radost, ne pro specializaci na danou kategorii modelů.
Turnigy er9x + Assan + Dickie Tug + Springer
- Morpheus141
přidávám se ke snekovy ... Picasa je nejlepší ... používám již nějaký rok a naprostá spokojenost ..... umožňuje vkládat geotagy, pojmenovávat osoby na fotkách a spoustu dalších věcí .....
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... 
No a taky jedna neodiskutovatelna vyhoda picasy je moznost ulozit si opet na jedno kliknuti cele album z webu na lokalni disk a pak prohlidnout v klidu a nebo pro archivaci.
(pro rajce je externi stahovadlo http://www.rajce.net/stahnout/RajcePhot ... 0.1.0.exe)
(pro rajce je externi stahovadlo http://www.rajce.net/stahnout/RajcePhot ... 0.1.0.exe)
sneku ja pouzivam taky picasu, ale vim ze ladous ma radsi rajce, takze proto ta poznamka... jinak nikoho k nicemu nenutim 

NeJaToD team
ahoj
hlasuji za Picasu
:D
hlasuji za Picasu
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Popravdě řečeno není problém založit další kategorii ve zdejších galeriích, ale jde o počet fotek. Jsou-li jich stovky, preferoval bych vložení pouhého odkazu na galerii mimo MoNaKo (např. výše jmenované služby), a to čistě z prostorových důvodů.mirekj píše:Ale v galerii nenacházím tu správnou kategorii. Tohle jsou fotky z dovolené, skutečné lodě a detaily... Nechci to cpát do modelů, aby mi to někdo nevyčetl...
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Tak jo Ladousi, zkusím si vytvořit účet na Picasa, nasypat tam nějaké fotky a pak dát někam do příslušné kategorie zde na Foru odkaz...ladous píše:Popravdě řečeno není problém založit další kategorii ve zdejších galeriích, ale jde o počet fotek. Jsou-li jich stovky, preferoval bych vložení pouhého odkazu na galerii mimo MoNaKo (např. výše jmenované služby), a to čistě z prostorových důvodů.mirekj píše:Ale v galerii nenacházím tu správnou kategorii. Tohle jsou fotky z dovolené, skutečné lodě a detaily... Nechci to cpát do modelů, aby mi to někdo nevyčetl...
Tak beru zpět výše napsané, slavnej GOOGLE a jeho Picasa mě docela nas..... a nehodlám tam nic umisťovat. Netoužím po infiltraci do mého soukromí !mirekj píše:Tak jo Ladousi, zkusím si vytvořit účet na Picasa, nasypat tam nějaké fotky a pak dát někam do příslušné kategorie zde na Foru odkaz...ladous píše:Popravdě řečeno není problém založit další kategorii ve zdejších galeriích, ale jde o počet fotek. Jsou-li jich stovky, preferoval bych vložení pouhého odkazu na galerii mimo MoNaKo (např. výše jmenované služby), a to čistě z prostorových důvodů.mirekj píše:Ale v galerii nenacházím tu správnou kategorii. Tohle jsou fotky z dovolené, skutečné lodě a detaily... Nechci to cpát do modelů, aby mi to někdo nevyčetl...
Tak holt kolegové modeláři máte smůlu, fotky nebudou... :-(
- Morpheus141
A co ti připadá jako "infiltrace do tvého soukromí" ????? Používám Picasu už řadu let, a nějak sem si nevšiml tebou popisovaného problému.
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... 
Infiltrace soukromi? Nevim, kdybys tusil kolik dat ma o tobe statni sprava, kolik informaci udrzuje telekomunikacni operator a kolik lidi dobrovolne dava platebni kartu kdekoliv i v marketu z ruky .....
Jo pokud tam nekdo v Picase dava tagy na obliceje a umistuje GPS souradnice to je jeho problem. Google nemuze z vlozenych fotografii zjistit vice nez Ladous zde na MoNaKo galerii ....
Pokud nekdo zjistil privatni informace z tebou vlozenych dat, pak jde vzdy o blbost vlastniho vkladatele.
Na to abych zjistil kde bydlis, pracujes a co te zajima mi staci obycejne data z netu a za cvili vim skym mam tu cest. Viz jeden zdejsi prispevatel, na otazku odkud je sem odpovedel bleskove za nej se skoro 100% presnosti
Tvoje posledni reakce mne opet presvedcila ze radit na foru komukoliv je naprosto zbytecna cinnost.
Ale to jsem nekde jinde a nepatri to do zdejsiho vlakna.
Jo pokud tam nekdo v Picase dava tagy na obliceje a umistuje GPS souradnice to je jeho problem. Google nemuze z vlozenych fotografii zjistit vice nez Ladous zde na MoNaKo galerii ....
Pokud nekdo zjistil privatni informace z tebou vlozenych dat, pak jde vzdy o blbost vlastniho vkladatele.
Na to abych zjistil kde bydlis, pracujes a co te zajima mi staci obycejne data z netu a za cvili vim skym mam tu cest. Viz jeden zdejsi prispevatel, na otazku odkud je sem odpovedel bleskove za nej se skoro 100% presnosti
Tvoje posledni reakce mne opet presvedcila ze radit na foru komukoliv je naprosto zbytecna cinnost.
Ale to jsem nekde jinde a nepatri to do zdejsiho vlakna.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek