for SH a PEPA:Hňup je prostě hňup, ale na rozdíl od jiných se k tomu hlásím a hrdě!!!!!!!!!!!!Pepa Darvas píše:pro :Hňup:
postavil jsi nějaký model ?Rád bych viděl fotky ,nebo by stačil nějaký článek o stavbě ,popř.reportáž z nějaké akce ,je přece nesmysl,že bys měl tak výstižnou přezdívku
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Strojovna
-
Návštěvník
Re: Strojovna
- Pepa Darvas
Hrdě se hlásit pod hlavičkou anonymity ke svému IQ je velkým hrdinstvím,většina diskutujících na tomto fóru se snaží poradit ,nebo rádi by radu od jiného ,k tomu je toto forum,ale jsou zde tací ,kteří se bojí napsat své jméno a adresu ,to se potom píše a kecá a rejpe ,když nikdo neví ,kdo vlastně jsem viď Hňupe?Ale myslím ,že se na Tebe nikdo nezlobí,modelařina je je kus umění a ti co něco dovedou s takovými kecaly jako jsi Ty počítá
Tak jeste k te pare pro zacatecniky:rolleyes: Nechci brat vitr z plachet zastancum elektriky, jestli je jednodussi nebo ne, nebot ja jsem na elektriku nikdy nic nepostavil a zacal jsem rovnou s parnim pohonem. Prvni muj parnik byl shodou okolnosti take kolesak. Ma cca metr dvacet na delku a pohani ho pidistrojek od Wilesca. Tenkrat jsem si ho koupil za kuponovou knizku (nejlepsi zuroceni!) Jedna se o lezaty dvouvalec, ktery lze poridit i v soucasne dobe napr. pres internetovy obchod www.stoletipary.cz Lze koupit bud jen samotny strojek cca za 5000,- anebo cely komplet vcetne maleho lezateho kotliku a jednoducheho plynoveho horacku. Kazdopadne i kdyz jsou strojky Wilesco povazovany za pouhe hracky, musim rict, ze jsou neuveritelne spolehlive a na dostatek pary a tlaku i vcelku vykonne. Vyhoda kolesoveho pohonu spociva ve zprevodovani do pomala, cimz dosahne jeste vetsi sily.
Pokud by mel nekdo zajem o blizsi informace, at se mi ozve do mailu.
P.S. Co se tyka nastaveb jen ve strucnosti. Zasada je takova, ze nahoru davat jen lehke materialy kvuli tezisti. Nad kotel a okolo komina nedoporucuji pouzivat plasty. Sam vetsinou pouzivam drevo nebo slaby mosazny ci konzervovy plech. Izolace kotle muze byt jiz vyse zminenym alobalem.
S pozdravem
Ivan Horejsi
Pokud by mel nekdo zajem o blizsi informace, at se mi ozve do mailu.
P.S. Co se tyka nastaveb jen ve strucnosti. Zasada je takova, ze nahoru davat jen lehke materialy kvuli tezisti. Nad kotel a okolo komina nedoporucuji pouzivat plasty. Sam vetsinou pouzivam drevo nebo slaby mosazny ci konzervovy plech. Izolace kotle muze byt jiz vyse zminenym alobalem.
S pozdravem
Ivan Horejsi
Dotaz na Ivana , v RC revue máš pěkný parníček, na tuto zimu ,nám v plánu něco podobného , jak se dá získat ten parní stroj co je v KČK 232 . díky Šurda
email medvedev.m@seznam.cz
Ten parní strojek se dá koupit tady:surda píše:Dotaz na Ivana , v RC revue máš pěkný parníček, na tuto zimu ,nám v plánu něco podobného , jak se dá získat ten parní stroj co je v KČK 232 . díky Šurda
http://cgi.ebay.com/Live-Steam-Engine-M ... 3f035370ee
Je to stránka s časově omezenou aukcí, takže odkaz nebude moc dlouho fungovat, ale pokud člověk opíše název bez pomlček Live-Steam-Engine-Marine-Twin-FULLY-MACHINED-Kit, tak se tam pak lehce najde nová nabídka.
Jinak Ivan postup objednávky na podzim trochu popsal v tomto tématu:
portal/viewtopic.php?id=3033
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Americký strojček je možné kúpiť u výrobcu www.pmresearchinc.com.Neposiela mimo USA,ale s pomocou
cz e-bay kúpa prebehne ľahko.Mašinky mám v dvoch parníčkoch a som snimi spokojný.
cz e-bay kúpa prebehne ľahko.Mašinky mám v dvoch parníčkoch a som snimi spokojný.
všem děkuji stroj je na cestě do Čech Šurda
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 16726 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Pepa Darvaš