Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Plánek na rybářskou loď
- Cassiopeus
Re: Plánek na rybářskou loď
Nemáte někdo plánek na rybářskou loď něco jako byl ARTUR nebo kutr B-25 nebo ji podobné?
Podívej se na OLD MoNaKo, dole ne hlavní stránce je odkaz, tam jeď ma "lodě" a pak "plánky". Tam najdeš hledaný kutr.
- Pepa Darvaš
Možná bys opravdu měl zkusit více hledat.jen na Monaku jeich je aspoň pět.Jinak když zadáš do Googlu "plán na model rybářské lodě" vyskočí ti tolik odkazů, že to do večera nestačíš prohlídnout.

- Cassiopeus
Děkuji za odpověď.
Googlil jsem nad tím 6 hodin a našel jsem na MO-NA-KU jak B-25 či kutr Rybář, tak i Purse-Seiner. Jen pro mě jsou ty plánky málo podrobné, potřebovalbych něco se základním rozkreslením nádstavby, detailů apod.
Googlil jsem nad tím 6 hodin a našel jsem na MO-NA-KU jak B-25 či kutr Rybář, tak i Purse-Seiner. Jen pro mě jsou ty plánky málo podrobné, potřebovalbych něco se základním rozkreslením nádstavby, detailů apod.
Ahoj
Pokud nestavíš maketu, tak si v Googlu obrázky rybářských lodí a můžeš studovat.
Pokud nestavíš maketu, tak si v Googlu obrázky rybářských lodí a můžeš studovat.
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Pepa Darvaš píše:Asi chceš moc.Pokud chceš podrobný a kvalitní plán, musíš sáhnout do kapsy.Třeba ten Naxos stojí tři stovky, tak stačí jen objednat na www.admiralshop.wz.cz. Zadarmo neseženeš kvalitu a ten, kdo si koupí kvalitní plánek, pochybuji, že by Ti jej dal okopírovat.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 26 Odpovědi
- 49065 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Pepa Darvas
-
- 3 Odpovědi