nemáte někdo plány na loď KTS Libelle, popřípadě jiné lodě ze třídy KTS? Na internetu jsem je nemohl najít a platit se mi za ně nechce.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Komerční nabídky?
Re: Komerční nabídky?
Ahoj,
nemáte někdo plány na loď KTS Libelle, popřípadě jiné lodě ze třídy KTS? Na internetu jsem je nemohl najít a platit se mi za ně nechce.
Ahoj. Plánky mám, též jsem k nim přišel zde... Mám na tuto loď i laminátový trup a dokonce palubu. Do 14 dnů bude už i nástavba..
Co tvoje odpoved, to komercni nabidka, je to normalni?Merrimack píše:Ahoj. Plánky mám, též jsem k nim přišel zde... Mám na tuto loď i laminátový trup a dokonce palubu. Do 14 dnů bude už i nástavba..
Modelařím pro radost, ne pro specializaci na danou kategorii modelů.
Turnigy er9x + Assan + Dickie Tug + Springer
Turnigy er9x + Assan + Dickie Tug + Springer
Rád bych si trup vyrobil sám. Myslíš, že bys mi mohl plánky poslat?
na to si u něj musíme zvyknout, už to tady před časem bylo, bohužel se asi nezmění,Snek píše:Co tvoje odpoved, to komercni nabidka, je to normalni?Merrimack píše:Ahoj. Plánky mám, též jsem k nim přišel zde... Mám na tuto loď i laminátový trup a dokonce palubu. Do 14 dnů bude už i nástavba..
Pavel Daněk
Al khubar a Schnellboot S-100, ve stavbě
FUTABA 3PM 2,4GHz, 6EX 2,4GHz
Al khubar a Schnellboot S-100, ve stavbě
FUTABA 3PM 2,4GHz, 6EX 2,4GHz
Pánové, až napíšete více užitečných příspěvků než kritiky, pak si o tom pokecáme.
ahoj.
Myslím že ano. Musím to namnožit, tedy ti to pošlu jen za namnožení.
Myslím že ano. Musím to namnožit, tedy ti to pošlu jen za namnožení.
lustigm píše:Rád bych si trup vyrobil sám. Myslíš, že bys mi mohl plánky poslat?
to sas: A není něco špatně, když se to nezmění??
to merrimack:
Hele - asi bych dost usilovně musel hledat, abych ve tvých šestistech sedmdesáti třech příspěvcích našel něco užitečného, pokud bych tam tedy vůbec něco užitečného našel. Pochopitelně neberu návody jak si prostřelit ruku při ládování pyrotechniky do modelu nebo jak odpálit rachejtli mezi diváky a bavit se tím, jak uskakují.
Takže pokecání fakt nehrozí.
Škoda že jsem se nezastavil když jsem projížděl přes Cvikov - teď mi došlo, že ti ještě něco dlužím... ale připomenul ses sám.
to merrimack:
Hele - asi bych dost usilovně musel hledat, abych ve tvých šestistech sedmdesáti třech příspěvcích našel něco užitečného, pokud bych tam tedy vůbec něco užitečného našel. Pochopitelně neberu návody jak si prostřelit ruku při ládování pyrotechniky do modelu nebo jak odpálit rachejtli mezi diváky a bavit se tím, jak uskakují.
Takže pokecání fakt nehrozí.
Škoda že jsem se nezastavil když jsem projížděl přes Cvikov - teď mi došlo, že ti ještě něco dlužím... ale připomenul ses sám.
MoNaKo I, CARIBIC, RARACH, SC B2, SC B3, SMIT BISON
a potom už jenom letadla:
EXTRA 300S na 30ccm, FW 190 na 15ccm, SuperZoom na stříďák, ...... atd
a potom už jenom letadla:
EXTRA 300S na 30ccm, FW 190 na 15ccm, SuperZoom na stříďák, ...... atd
- petr hájek
plánky mám a klidně pošlu ........
značka :BEZ laminátového trupu......
značka :BEZ laminátového trupu......
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!