Připadá Ti to zamotané málo?!?!Snek píše:Ono to je slozitejsi. Nektere autickarske regulatory pro stridave motory lze bezne pouzit i pro motor stejnosmerny, proste se dve faze spoji a mas stejnosmerny regulator. Obecne to ale aplikovat nelze.Charlie88 píše:Takže mi chceš říct že regulátor zapojíš jak na DC tak AC motor??? Proč se tedy prodávájí buď na AC motor nebo DC motor?
Jako zacatecnika proste striktne vyzaduj pro DC motor i DC regulator.
Jinak tvuj vrtulnicek bude mit predpokladam "integrovanou elektroniku" vcetne regulatoru.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Jeden nebo dva motory na W26 ??
Re: Jeden nebo dva motory na W26 ??
Zachovejte paniku :-)
Rozumná otázka, plán odpověď nedává, nezbývá než laborovat.Charlie88 píše:OK. A podle čeho zjistím jak velkej sroub tam mam dat? Je na to nejaka "norma" ?
Pokud to někdo stavěl, dá Ti jistě uspokojivější odpověď, snažil jsem se něco najít na netu, ale neuspěl jsem (pokud vynechám třeba tohle: http://rcom.wgz.cz/stavba-4 což bych teda za vzor nedával, či něco z této stránky co patří určitě do jiné rubriky: http://rcom.wgz.cz/image/12482750 ... tak Vám tak nevím, proč se s těma modelama vždycky tak se.u)
Pokud půjdeš do té 400ky, vraž tam nějakej plastovej cca 30mm dvoulist nebo třílist (stojí pár kaček a časem jich budeš mít v šuplíku dost a dost).
Cca tohle: http://www.peckamodel.cz/produkt/931_lo ... 30-mm.aspx
Až uvidíš, jak to jede, tak dáš jinej a nebo to bude hned ono (nebude, ale nechci Tě strašit).
Zachovejte paniku :-)
- petr hájek
jsem ochotnej se sejít nad jakoukoli lodí , z kolína to je ke mě 22km směrem na týnec nad labem a chlumec nad cidlinou obec je UHLÍŘSKÁ LHOTA jen potřebuju předběžnou dohodu na čase , modelařina mě živí takže se musím otáčet.......
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Někdy se dohodnem a stavim se s mojí lodí, ale hned to nebude. Málo času a navíc ještě nejsem ve fázi osazování elektronikou. Až budu určitě se ozvu. Zatim díky chlapi :-)petr hájek píše:jsem ochotnej se sejít nad jakoukoli lodí , z kolína to je ke mě 22km směrem na týnec nad labem a chlumec nad cidlinou obec je UHLÍŘSKÁ LHOTA jen potřebuju předběžnou dohodu na čase , modelařina mě živí takže se musím otáčet.......
Nejsem si tak jistý, ale není ten model náhodou výtlačný trup s V dnem?
Jestli jo, tak má danou maximální rychlost, která se počítá z délky na vodorosce a jakékoliv přemorovávání je zbytečné.
Možná se pletu a je to jiný typ trupu, třeba polokluzák.
Jestli jo, tak má danou maximální rychlost, která se počítá z délky na vodorosce a jakékoliv přemorovávání je zbytečné.
Možná se pletu a je to jiný typ trupu, třeba polokluzák.
Sorry priste jiz budu mlcet.jaroj píše:.... Připadá Ti to zamotané málo?!?! ...
Modelařím pro radost, ne pro specializaci na danou kategorii modelů.
Turnigy er9x + Assan + Dickie Tug + Springer
Turnigy er9x + Assan + Dickie Tug + Springer
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek