hobby lobby - špatná zkušenost
V září koupil otec synovi nějaký vrtulníček, já v prosinci zjistil že není kompletní (chyběla nabíječka)a je poškozený vysílač - tak jsem to dal k reklamaci - zamítnuto (chápu to, měli jsme si to lépe převzít nebo to táta po večerech rozbil...kdo ví). pro klid v rodině jsem si řekl že to zaplatím - ale vyzvednu v opravně osobně, aby mi to přeskoušeli předemnou...přes můj nesouhlas mi to poslali na dobírku a žena to zaplatila.Obal byl nepoškozen, přesto starý vysílač byl poškozen (bylo stím evidentně třísknuto) a chyběla anténa. To bylo 20,1, Vyfotil jsem to, poslal mail a bylo mi odpovězeno, že to budou řešit - šlo mi o tu anténu na krásných 27- a od té doby bez reakcí....konec konců, maj svoje prachy.....takže když narazíte na jejich stánek nebo eshop, dejte si na ty dreky pozor - a jsou to opravdu dreky, to TX stojí fakt za to....
PS: asi bych si mohl za panem Štěpánem Strnadem zajet osobně a tu anténu si vyprosit, ale tuším že by to nemuselo proběhnout už dle bontonu....a to mi nestojí za to.....
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
hobby lobby - špatná zkušenost
Re: hobby lobby - špatná zkušenost
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek