Ahoj!
Mám stavebnici plachetnice Flying Dutchman (Létající Holanďan)
Jedná se o dnes již historickou stavebnici.
portal/view.php?cisloclanku=2008060013
Jedná se o poměrně malý model, ale i přesto bych jej velice rád postavil v retrostylu (podle návodu), ale jako plně funkční RC model. Trup místem neoplývá a je udělaný jako výlisek z hliníkového plechu. Zbytek materiálu je překližka.
Nepokusil se už někdo z Vás o podobnou stavbu ?
Díky
Keba
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Flying Dutchman - prosba o radu jak přestavět na RC model
Re: Flying Dutchman - prosba o radu jak přestavět na RC model
Velikostí se blíží stavebnici Rona, takže by se zástavbou RC výbavy neměl být větší problém.Keba píše:Nepokusil se už někdo z Vás o podobnou stavbu ?
V hlavě i co do materiálu to mám už nějaké 3 roky, ale tu realizaci pořád odkládám. Osobně vidím největší potíž v tom kýlu, který se skládá z malého kousku olova a mohutného prkénka.
Původní paluba se mi za ty roky zkroutila, takže asi upustím od originálu a vyřeším to laminátovou deskou s dýhou.
Do závodu, kdo z nás bude hotov dříve, se nehlásím, protože ho mám předem prohraný.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Ja som to mal asi pred 40 rokmi. Ale trup bol oceľový a kýl liatinový. Paluba preglejka 5 mm.
A nemalo to podľa plánu žiadne otvory v borte na odtekanie vody, nejaké treba pridať.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek