Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

modelismonaval.com

Všechno co nezapadá do předešlých kategorií a přeci jen se to týká modelařiny.
Odpovědět
jaroj

modelismonaval.com

Příspěvek od jaroj »

Na tento web mě nahnaly odkazy z mo-na-ka.
Některé linky hned z první stránky jsou naprosto úžasné (např. http://www.modelismonaval.com/foro/view ... 7&start=38), ale nejčastěji člověk skončí jako neregistrovanej blb na jejich fóru (proč je něco zamčené a něco ne jsem nepochopil).

Zkoušel jsem projít registrací, ale vše je kolem jak maďarsky, tedy nerozumím ničemu. Nedokážu projít, ač jsem si myslel, že když porovnám fórum phpBB v něčem normálním a jejich tak to půjde.

Zvládl jste to někdo? Nedá te sem třeba návod či univerzální koukací přihlášení?

dík
jaroj
Zachovejte paniku :-)
ESN

Re: modelismonaval.com

Příspěvek od ESN »

jaroj píše:Na tento web mě nahnaly odkazy z mo-na-ka.
Některé linky hned z první stránky jsou naprosto úžasné (např. http://www.modelismonaval.com/foro/view ... 7&start=38), ale nejčastěji člověk skončí jako neregistrovanej blb na jejich fóru (proč je něco zamčené a něco ne jsem nepochopil).

Zkoušel jsem projít registrací, ale vše je kolem jak maďarsky, tedy nerozumím ničemu. Nedokážu projít, ač jsem si myslel, že když porovnám fórum phpBB v něčem normálním a jejich tak to půjde.

Zvládl jste to někdo? Nedá te sem třeba návod či univerzální koukací přihlášení?

dík
jaroj
Jardo a co použít strýčka googla pro překla ten s registrací pomůže jo a při registraci se lze přepnout do angličtiny takže bez problémů, takže jsem vytvořil účet.

Login : MoNaKo
heslo: klubnamolo

doufám že se to někomu bude hodit.
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Obecná modelářská diskuse“