Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
E-shop Li-pol.cz
E-shop Li-pol.cz
Zdravím Vás všechny. Potřebuji 120A regulátor (2 kusy) a našel jsem ho u nás jen na stránkách li-pol.cz. Máte někdo zkušennosti s tímto shopem? Díky za informace. Karolko
Re: E-shop Li-pol.cz
ahoj Karolko
myslím ( jsem o tom přesvědčen ) že ani jeden z regulátorů na udané stránce neodpovídá psaným hodnotám. Jsou to čínské ampéry a ty nedpovídají ampérům českým ( evropským ). Milan
PS: viz. Ivvo
myslím ( jsem o tom přesvědčen ) že ani jeden z regulátorů na udané stránce neodpovídá psaným hodnotám. Jsou to čínské ampéry a ty nedpovídají ampérům českým ( evropským ). Milan
PS: viz. Ivvo
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
ahoj,
shop co prodává současně baterky do notebooků, paintball a RC věci a z nich jenom pár kousků od něčeho, v podstatě každá pes jiná ves (tj. žádné zaměření), mi přijde jako obchod se zbožím na kterém se dá rychle narýžovat (= vysoká marže). Jestli je to dobrý obchod si musíš vyhodnotit sám.
Podle fotky 110A lodního reglu (120A jsem nenašel) bych odhadoval, že jedna EU ampéra se rovná tak 3-4 čínským. A bacha, zpátečka je jenom 40A (a asi bude ve stejných jednotkách....)
shop co prodává současně baterky do notebooků, paintball a RC věci a z nich jenom pár kousků od něčeho, v podstatě každá pes jiná ves (tj. žádné zaměření), mi přijde jako obchod se zbožím na kterém se dá rychle narýžovat (= vysoká marže). Jestli je to dobrý obchod si musíš vyhodnotit sám.
Podle fotky 110A lodního reglu (120A jsem nenašel) bych odhadoval, že jedna EU ampéra se rovná tak 3-4 čínským. A bacha, zpátečka je jenom 40A (a asi bude ve stejných jednotkách....)
Je pekne, ze sa ani nenamahali prelozit anglicky text - okrem ceny - ta sa pohybuje v anglickej reci okolo od 13 - 20 dolarov. Aj s postovnym sa da kupit za 17 dolarov.... (v cene dolar - koruna je skoro taky prevod ako v EU amper a amper skutocny)
Tu je hodnotenie jedneho majitela:
Maximilian Radig - 07th March 2010
Got 2 of these Esc's. One burnt at load of 50 Amps, the other one died from three drops of water.
I openend them and checked the specs for the Transistors and they are only rated at 50 Amps. And there is NO water protection in these Esc's.
But i bought...
Pise zhruba: Kupil som dva, jeden zhorel pri 50A, druhy pri par kvapkach vody, otvoril som ho - je tam tranzistor dimenzovany na 50A a nie je ziadna ochrana proti vode.
Maximilian Radig - 07th March 2010
Got 2 of these Esc's. One burnt at load of 50 Amps, the other one died from three drops of water.
I openend them and checked the specs for the Transistors and they are only rated at 50 Amps. And there is NO water protection in these Esc's.
But i bought...
Pise zhruba: Kupil som dva, jeden zhorel pri 50A, druhy pri par kvapkach vody, otvoril som ho - je tam tranzistor dimenzovany na 50A a nie je ziadna ochrana proti vode.
Regulátory potřebuji dva, na řízení motorů ROBBE ROXXY BL INRUNNER 3656/06. Bylo mě řečeno, že regulátor by měl mít výkonovou rezervu. Stavím rychlý člun, 1,4 m, cca 8 - 10 kg a chtěl bych ho dostat do kluzu, jako originál. Mám plány tohoto modelu, zvětšené na měřítko 1:6 http://www.aquamodels.org/www/navigante ... ma-special .
Pokud máte někdo jiný návrh, jsem samozřejmě přístupný diskuzi, a rád si nechám poradit od zkušenějších kolegů. Ještě jsem našel tento regulátor: http://www.eshop-rychle.cz/model-rozumn ... s-Boat-ESC , ale bude to asi podobné, že?
Takže poradí někdo prosím?? Díky. Karolko
Pokud máte někdo jiný návrh, jsem samozřejmě přístupný diskuzi, a rád si nechám poradit od zkušenějších kolegů. Ještě jsem našel tento regulátor: http://www.eshop-rychle.cz/model-rozumn ... s-Boat-ESC , ale bude to asi podobné, že?
Takže poradí někdo prosím?? Díky. Karolko
Konkrétní model, ze kterého vycházím je zde:
http://www.modellbau-forum.com/allgemei ... aubericht/
Na straně 16 jsou videa. Tak by to mělo jezdit.
http://www.modellbau-forum.com/allgemei ... aubericht/
Na straně 16 jsou videa. Tak by to mělo jezdit.
tak jestli tomu dobře rozumím, tak chceš do lodi střídavé motory. U prvního reglu vidím jen 4 silové dráty, takže je podle mě na ss motory, tímto pro tebe nepoužitelný i kdyby ty ampéry byly pozlacený...Ten druhý(turnigy) je pro střídavé motory a co jsem se díval na HK, tak reakce na něj jsou celkem příznivé, jen si někteří stěžovali na horší vodotěsnost. (teda aspoň co mi má chabá amerikánština dovolí jakš takš přeložit...)
zdravím
carrot
zdravím
carrot
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20 Odpovědi
- 40766 Zobrazení