Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Mazání příspěvků - kniha stížností
Re: Mazání příspěvků - kniha stížností
Ten první přízpěvek sem napsal někdo nový, nově registrovaný (zapomněl jsem jméno).
Na jiných mod. DF bývá zvykem, že ho moderátor/více moderátorů přivítá, vysvětlí mu kde udělal chybu a nasměrují ho zprávným směrem. Někdy ho i začnou nenuceně zpovídat. On když vidí, že se na něho začínají obracet moderátoři, cítí to jako poctu a líbí se mu na fóru. Nepřemýšlí nad odchodem a chce se rychle vyrovnat ostatním a začne tvořit zajímavá témata a tím se DF rozvíjí. Je začátečníkem, potom se stává členem atd.
Na mazání mají času dost, je to otázka vteřin, čekají, až se někde chytí. Pak to pročistí.
Takto se chovají moderátoři. Site Admin ne vždycky, bývá často hodně razantní, ale milý a slušný.
Pokud se někdo chová špatně, někoho bezdůvodně urazí a nedokáže se mu omluvit, je napomenutý, částečně vyřazený, úplně vyřazený. Toto udělá Site Admin na doporučení moderátora anebo sám - tady jste měli být tvrdí a např. já bych měl mít aspoň napomenutí - hledejte kde.
Tady Site Admin nevystupuje vůbec. Ale razantní, milý a slušný určitě je a já si ho hluboce vážím. Pouze v poslední době zmizel.
Toto je pro mně jediné solidní DF s funkční modelařinou. Dozvěděl jsem se o něm tak, že se o něm psalo v RC revue. Měl jsem z toho velikou radost, protože se tady dá vést rozhovor.
Je tady spousta zaregistrovaných s 1, 2, bez přízpěvku. Čím to asi bude?
Vysoce kvalitní DF nemají nemají CHAT. Asi k tomu mají nějaký důvod.
Pokud jste na žádné takové DF zatím nenarazili, můžu vás nasměrovat.
Šnek má tady zajímavé a často i vtipné přízpěvky. Je třeba se ho zbavit? Anebo aspoň přibrzdit?
Občas někdo vyjede po hodně dobrém přizpěvateli. Moderátor by si ho měl okamžitě chránit.
Razantní jste měli být na jiném vláknu, ale nebyli.
Prosekali jste mi moje vlákno, chtěl jsem tam časem pokračovat. Teda Ladous asi nechtěl, spíš byl přesvědčen. Pokazil jsem pár vláken, chtěl jsem mít svůj chaotický píseček. V této věci je ale moderátor tvrdý a já mu do toho nemám co mluvit. Pouze je mi dovoleno ho požádat.
"za dva dny to smáznu zase, - takže na mě nenavazujte -" - toto si dobrý moderátor pouze uvědomuje, rozhodně to neoznamuje. Chce, aby se rozvíjelo jakékoliv téma, třeba se to časem otočí zprávným směrem. A až potom to vyčistí. Je to otázka pár sekund, špatně se to vrací-přesněji pak je pozdě něco vracet. Moderátorovi kritika vadí, ale není to na něm vidět.
Velice mně mrzí, že odešel (částečně odešel) DDG 51. Na jeho fotky jsem se vždycky těšil. Jeho kvalitám se ani zdaleka nepřibližuju - tím samozřejmě nemyslím jenom fotky.
Moderátor by si měl vážit toho, že jsem byl ochotný hodinu sepisovat tyto bláboly. Uvědomuje si, že bych příště mohl psát jinde. Moderátor si váží kažkého člena, který se chová slušně.
Na jiných mod. DF bývá zvykem, že ho moderátor/více moderátorů přivítá, vysvětlí mu kde udělal chybu a nasměrují ho zprávným směrem. Někdy ho i začnou nenuceně zpovídat. On když vidí, že se na něho začínají obracet moderátoři, cítí to jako poctu a líbí se mu na fóru. Nepřemýšlí nad odchodem a chce se rychle vyrovnat ostatním a začne tvořit zajímavá témata a tím se DF rozvíjí. Je začátečníkem, potom se stává členem atd.
Na mazání mají času dost, je to otázka vteřin, čekají, až se někde chytí. Pak to pročistí.
Takto se chovají moderátoři. Site Admin ne vždycky, bývá často hodně razantní, ale milý a slušný.
Pokud se někdo chová špatně, někoho bezdůvodně urazí a nedokáže se mu omluvit, je napomenutý, částečně vyřazený, úplně vyřazený. Toto udělá Site Admin na doporučení moderátora anebo sám - tady jste měli být tvrdí a např. já bych měl mít aspoň napomenutí - hledejte kde.
Tady Site Admin nevystupuje vůbec. Ale razantní, milý a slušný určitě je a já si ho hluboce vážím. Pouze v poslední době zmizel.
Toto je pro mně jediné solidní DF s funkční modelařinou. Dozvěděl jsem se o něm tak, že se o něm psalo v RC revue. Měl jsem z toho velikou radost, protože se tady dá vést rozhovor.
Je tady spousta zaregistrovaných s 1, 2, bez přízpěvku. Čím to asi bude?
Vysoce kvalitní DF nemají nemají CHAT. Asi k tomu mají nějaký důvod.
Pokud jste na žádné takové DF zatím nenarazili, můžu vás nasměrovat.
Šnek má tady zajímavé a často i vtipné přízpěvky. Je třeba se ho zbavit? Anebo aspoň přibrzdit?
Občas někdo vyjede po hodně dobrém přizpěvateli. Moderátor by si ho měl okamžitě chránit.
Razantní jste měli být na jiném vláknu, ale nebyli.
Prosekali jste mi moje vlákno, chtěl jsem tam časem pokračovat. Teda Ladous asi nechtěl, spíš byl přesvědčen. Pokazil jsem pár vláken, chtěl jsem mít svůj chaotický píseček. V této věci je ale moderátor tvrdý a já mu do toho nemám co mluvit. Pouze je mi dovoleno ho požádat.
"za dva dny to smáznu zase, - takže na mě nenavazujte -" - toto si dobrý moderátor pouze uvědomuje, rozhodně to neoznamuje. Chce, aby se rozvíjelo jakékoliv téma, třeba se to časem otočí zprávným směrem. A až potom to vyčistí. Je to otázka pár sekund, špatně se to vrací-přesněji pak je pozdě něco vracet. Moderátorovi kritika vadí, ale není to na něm vidět.
Velice mně mrzí, že odešel (částečně odešel) DDG 51. Na jeho fotky jsem se vždycky těšil. Jeho kvalitám se ani zdaleka nepřibližuju - tím samozřejmě nemyslím jenom fotky.
Moderátor by si měl vážit toho, že jsem byl ochotný hodinu sepisovat tyto bláboly. Uvědomuje si, že bych příště mohl psát jinde. Moderátor si váží kažkého člena, který se chová slušně.
Tak znovu a lépe = snažil jsem se mazat vždy jen přiblblé hádky, popřípadě opravdu nesouvisející věci, nebo, pokud v nich byly zajímavé věci, je přesunout jinam či založit nový topik. Nikdy jsem nikoho nezabanoval - a že některé výlevy na mou osobu v SZ jsou skoro na žalobu- na banování nemám morální právo-Ale prominou mi pánové, co tady má co dělat hádka o reklamě - pokud si někdo myslí, že je to reklama, má to napsat SZ adminovi- ve vláknu by to nemělo být- za tím si stojím - tam patří jen věci související (kvalita množství a cena a pod.....)
když se někdo na to za rok podívá, bude ho zajímat jen funkční odkaz a jestli ty věci jsou dobré/ špatné
Moje chyba je, že se snažím svoje kroky vysvětlit , popřípadě se za chybu omluvit.
Budu na sobě pracovat - jen se rozhodnu kterým směrem - a) smáznu plky a konec
b) vykašlu se na to, ať se děje co se děje
Hlídání vláken není legrace - a odhadnout kdy už je to za hranicí je mnohdy problém
navíc je spousta lidí s velkým egem (což není nic špatného) kteří případný výmaz (ať už oprávněný nebo ne)
neunesou - proto jsem doposavať popisoval svoje kroky, proč to dělám-a neustále znovu a znovu mě napadají
........příště, budeli nějaké příště..... se na to.....
když se někdo na to za rok podívá, bude ho zajímat jen funkční odkaz a jestli ty věci jsou dobré/ špatné
Moje chyba je, že se snažím svoje kroky vysvětlit , popřípadě se za chybu omluvit.
Budu na sobě pracovat - jen se rozhodnu kterým směrem - a) smáznu plky a konec
b) vykašlu se na to, ať se děje co se děje
Hlídání vláken není legrace - a odhadnout kdy už je to za hranicí je mnohdy problém
navíc je spousta lidí s velkým egem (což není nic špatného) kteří případný výmaz (ať už oprávněný nebo ne)
neunesou - proto jsem doposavať popisoval svoje kroky, proč to dělám-a neustále znovu a znovu mě napadají
........příště, budeli nějaké příště..... se na to.....
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
No a je to tady - zase plevelím čerstvě vytrhané......
Lado, založ nám někde ve všeobecné diskuzi téma na téma mazání, admini a ti druzí, a přesuň to tam -
můžeme pokračovat- ve slušné formě- tam....
tady prosím opravdu jen o letadlech......
Lado, založ nám někde ve všeobecné diskuzi téma na téma mazání, admini a ti druzí, a přesuň to tam -
můžeme pokračovat- ve slušné formě- tam....
tady prosím opravdu jen o letadlech......
Sem se pokusím přesouvat kritiku moderátorů a adminů za to, že (ne)smazali nějaké příspěvky.
Kdokoli zde může upozornit i na jiné případy. Akorát vždy uveďte, prosím, odkaz na původní téma, abychom byli všichni v obraze.
Kdokoli zde může upozornit i na jiné případy. Akorát vždy uveďte, prosím, odkaz na původní téma, abychom byli všichni v obraze.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Téma Modelářské prodejny->Modely letadel
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Myšleno všeobecně - proč má být pod odkazem na dobrou/špatnou prodejnu kilometr debat o reklamě nereklamě?
-k tématu by bylo- jo, jsou to letadla takový a makový. jsou dobrý nebo špatný, ceny jsou velký malý nebo prostřední.......pokud jsem chtěl zachovat přehlednost a poslopnost, muselo to jít všechno.......do .....
na kecání je všeobecná diskuze - tam, pokud nepůjde do osobna a pod blafejme co chceme....
snažíme se udržet DF jakž takž - dělit témata když je něco zajímavého ale nepatří to tam (viz ty baterky) a pod - ale tady nebylo nic, co by někomu něco přineslo.......kromě Šnekova doporučení že to jsou dobrý letadla - ale kácel se les....Omlouvám se .
za dva dny to smáznu zase, - takže na mě nenavazujte -
-k tématu by bylo- jo, jsou to letadla takový a makový. jsou dobrý nebo špatný, ceny jsou velký malý nebo prostřední.......pokud jsem chtěl zachovat přehlednost a poslopnost, muselo to jít všechno.......do .....
na kecání je všeobecná diskuze - tam, pokud nepůjde do osobna a pod blafejme co chceme....
snažíme se udržet DF jakž takž - dělit témata když je něco zajímavého ale nepatří to tam (viz ty baterky) a pod - ale tady nebylo nic, co by někomu něco přineslo.......kromě Šnekova doporučení že to jsou dobrý letadla - ale kácel se les....Omlouvám se .
za dva dny to smáznu zase, - takže na mě nenavazujte -
Se tu válím smíchy, když tento slovní obrat porovnám s Tvým podpisem.MB/RomanT píše:...ale kácel se les....
Ale teď vážně:
Jsem nesmírně rád, že jsi to téma nějakým způsobem vyřešil za mně. Sám bych ho třeba promazal jinak, nebo vůbec... Jako admin jsem totiž ve svých reakcích porušil snad polovinu pravidel DF a další se ke mně přidali, takže nějaké trochu objektivní moderování problému z mé strany nepřipadalo v úvahu.
Nevím proč, ale z nějakého důvodu se přesunuté příspěvky zařadily i před ty mé s úvodním slovem a celkově se pomíchaly. Takže začátek debaty hledejte pod tím mým s úvodním slovem a další reakce potom úplně na začátku. Časy také nesouhlasí.ladous píše:Téma Modelářské prodejny->Modely letadel
Moderátor si toho samozřejmě váží, akorát se v tom textu celého příspěvku úplně ztrácí. Zdá se mu, že jedna formulace vyvrací druhou a celková pointa mu asi někam uniká ;-(. Možná jen neumí rozlišit řečnické otázky od vět oznamovacích.T.Vilcsek píše:Moderátor by si měl vážit toho, že jsem byl ochotný hodinu sepisovat tyto bláboly. Uvědomuje si, že bych příště mohl psát jinde. Moderátor si váží kažkého člena, který se chová slušně.
Myslím, že pro všechny, moderátory nevyjímaje, jsou nejschůdnější stručné příspěvky, kdy autor v pár větách rozvede nějaký problém. Pokud chce těch problémů řešit více, tak je pošle samostatně v různých příspěvcích. Diskuze se tím sice graficky poněkud protáhne, ale zdá se přehlednější - alespoň mé maličkosti ;-).
- petr hájek
Ladousi.....příliš zásahů znamená ,,zmatkus totálus,, též bych se přimlouval za méně snahy. Dotyční si navzájem roztrhají občanky , vyrobí z toho trhání obrazovou reportáž a bude to nejlepší řešení....

Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Kde vy mazači berete přesvědčení že víte nejlíp co je dobrý a co ne ?
Mimochodem ten link byl reklama jako prdel. Vysvětlovat muže kdo chce co chce, ale něco takhle napsaný je reklama sice slabší, ale reklama. Bud chci za reklamu prachy tak dotyčnému napíšu že nějaké chci a nebo nechci a pak mi to nemusí vadit.
Takže jak tak vidím tak rozdávání moc práv na DF není to nejlepší pro DF. Ideální je žádná cenzura max přesouvání do do jiných témat.
Jinak bych chtěl upozornit ty grafomany co cítí potřebu diskutovat v komerčním příspěvku o jeho vhodnosti nebo nevhodnosti tak mu jen pomáhají protože ho drží nahoře.
Mimochodem ten link byl reklama jako prdel. Vysvětlovat muže kdo chce co chce, ale něco takhle napsaný je reklama sice slabší, ale reklama. Bud chci za reklamu prachy tak dotyčnému napíšu že nějaké chci a nebo nechci a pak mi to nemusí vadit.
Takže jak tak vidím tak rozdávání moc práv na DF není to nejlepší pro DF. Ideální je žádná cenzura max přesouvání do do jiných témat.
Jinak bych chtěl upozornit ty grafomany co cítí potřebu diskutovat v komerčním příspěvku o jeho vhodnosti nebo nevhodnosti tak mu jen pomáhají protože ho drží nahoře.
myslím, že to vidíš špatně. Otázka nezní, co je nebo není "dobrý", ale co chce webadmin. Když to Ladous bude chtít mít růžový, tak budem psát růžově... když bude chtít svahilsky tak se naučíme svahilsky. A v tom je konečná. Tady žádná demokracie není.Ante píše:Kde vy mazači berete přesvědčení že víte nejlíp co je dobrý a co ne ?
......
.....
.....
Demokracie je v tom, že se můžeš svobodně rozhodnout, jestli to tady budeš číst a psát nebo ne. A následně se ukáže, jestli to, co chtěl webadmin bylo pro dný web dobré anebo se minul se svými čtenáři. Dokud bude každý chtít aby to bylo jak se jemu líbí tak to bude jak dort od pejska a kočičky.
A taky můžeš Ladousovi napsat, co bys chtěl. A je jen na něm, jestli to akceptuje nebo nikoliv.
A cenzura? Podle mě je jí tu málo. Místo odbornosti je z toho plkárna. Díky tomu ztrácí zájem o dění i těch pár co ještě měli co říct k věci. Díky nedostatku cenzury odešli Kpt.KL a další. Pokud z toho chceš mít druhé mojehobby (= hospoda kde si nezávazně pokecáš se stejně postiženými ale spíš o babách a politice než o modelech...) tak stačí jen tak dál pokračovat.
A s tím souvisí moje připomínka, že zrušení žumpy bylo předčasné a kontraproduktivní. Je třeba mít místo, kde se lidi porafaj, pročisí se vztahy a nezaplevelují se vlákna o modelařině.
priznam se, ze toho mam trochu dost. nezlobte se na me,ale bohuzel tohle DF dorostlo do urcite velikosti a s naprosto pravidelnou a zeleznou pravidelnosti trpi tim, cim kazde jine uspesne forum a web. najde se zde spousta internetovych exhibicionistu, kteri se proste uz z podstaty sveho byti musi za kazdou cenu vyjadrit ke vsemu, protoze oni to vi nejlepe, vsemu rozumi a od vseho maji klice. internet ma jeden problem, kazdy si zde muze lecit sve mindraky a je zde za hrdinu za klavesnici. ze zacatku jsme se proste snazili davat sve napady, sva reseni, diskutovat o nich. jenze se pak najde spousta Ynteligentu, kteri sice pro rozvoj fora neudelaji nic, jen vedi ze oni to umi lepe a ted druhy je debil. docela zasnu, kolik je zde odborniku, kteri proste dokazi prispivat do kazdeho problemu a kazdeho shodit. at se vam to libi nebo ne, tak lide kteri stoji za timto forem v 99% jezdi proste TT. z toho plyne i jejich modelarske zamereni. bavi je lode a TT. obcas nekdo z nich leta, pojezdi autickem, ale ... kupodivu nam to funguje. byl jsem u zrodu tohoto fora a to co tu predvadi spousta lidi mi docela vadi. kdyz nemate co rict k tematu, ci pripadne vylevy aaach, ty si debil, delas to uplne blbe, ja to delam lip ( ale uz nenapisete jak) a podobne, tak proste mlcte, protoze jinak to proste nekoho z adminu nastve a zacne mazat. zbytecne zvysujete naroky na webovy prostor a asi vas to prekvapi, tak ten neni zadarmo a pro provoz monaka je ho potreba sakra hodne. kazdy kb se proste pocita. kazdy z adminu nez neco smaze, tak nad tim docela dlouhou premysli a pak bohuzel nastane problem, ze za tu dobu nez se rozhodne, tak proste zmizi prispevky ktere navazuji.
prispevek ktery smazal ladous byla reklama a byl v rozporu s pravidly tohoto fora. pravidla tohoto fora nejsou zakon. muzou se samosebou vyskytnout vyjimky, ale to stale nic nemeni na tom, ze to byla reklama.
provoz tohoto webu neni ani jednoducha a ani levna zalezitost. spoustu lidi to stoji dost prace i penez. uroven tohoto fora si delaji modelari. ze to nejsou schopny se svym egem nekteri zvladnout je problem jejich. nenajdete jediny muj prispevek ve spouste oddeleni, protoze o nich nic nevim, takze tam neprispivam, nepotrebuju tam pismenkove onanovat. zkuste si zapnout svoji autocenzuru nez neco napisete a pak tady najdete to co hledate. protoze jinak se tu fakt bude jen plkat a pak se proste DF zrusi a bude svaty klid, protoze nebude splnovat ucel pro ktery bylo zalozeno.
prispevek ktery smazal ladous byla reklama a byl v rozporu s pravidly tohoto fora. pravidla tohoto fora nejsou zakon. muzou se samosebou vyskytnout vyjimky, ale to stale nic nemeni na tom, ze to byla reklama.
provoz tohoto webu neni ani jednoducha a ani levna zalezitost. spoustu lidi to stoji dost prace i penez. uroven tohoto fora si delaji modelari. ze to nejsou schopny se svym egem nekteri zvladnout je problem jejich. nenajdete jediny muj prispevek ve spouste oddeleni, protoze o nich nic nevim, takze tam neprispivam, nepotrebuju tam pismenkove onanovat. zkuste si zapnout svoji autocenzuru nez neco napisete a pak tady najdete to co hledate. protoze jinak se tu fakt bude jen plkat a pak se proste DF zrusi a bude svaty klid, protoze nebude splnovat ucel pro ktery bylo zalozeno.
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
Vadí, nevadí, doporučí, nedoporučí - ale rozhodně tu nikoho nebude držet násilím. To raději těm nejvíce nespokojeným popřeje šťastnou cestu někam jinam, než se s nimi neustále dohadovat, ev. v tom horším případě nechat tlačit do kouta, aby všem vyhověl.DDG 51 píše:Ako som pisal uz niekolko krat, toto forum je kompletne chore, to ze odtialto odislo velmi vela dobrych modelarov, co tomuto foru mali co dat, nikomu nevadi,to, ze tu pribudaju ludia urceny iba na hadky, asi adminovi vyhovuje, kedze s tym nic nerobi, len cloveku, ktory je urazany doporuci odchod na ine forum.
Naštěstí zatím žijeme v zemích, kde se každý uživatel internetu může svobodně rozhodovat, na jaké weby bude chodit. Pokud tedy nedostane od admina webu z nějakého důvodu BAN (na DF MoNaKo byl udělen jen jeden, nepočítáme-li k tomu i spamovací roboty, kterých bylo mnohem více), tak mu v návštěvě webu nic nebrání.
To si nemyslím. Nechť je smaže autor osobně, ale mé požehnání k tomu nedostane.DDG 51 píše:LADOUS Som zvedavy, kam toto forum dospeje s takymto nazorom administratora. Mas pravdu, nikto tu nieje drzany na silu Okrem ineho, ked je tu tema o mazani, zmaz si prispevky o ARKONE a AMIT HUNTER, su o nicom
P.S.: Kdyby bylo DF modelářským časopisem, tak budou chtít autoři dávno po vydání vytrhat ze všech časopisů své články? Jestli ano, tak mi nad tím zůstává rozum stát.
Tak se zdá, že už v době zveřejnění mého příspěvku měl už autor smazáno, takže musím souhlasit, že ty pozůstatky jsou nyní o ničem. Ale nechám je tam nějakou dobu jako pomníčky na původní obsah.ladous píše:To si nemyslím. Nechť je smaže autor osobně, ale mé požehnání k tomu nedostane.DDG 51 píše:LADOUS Som zvedavy, kam toto forum dospeje s takymto nazorom administratora. Mas pravdu, nikto tu nieje drzany na silu Okrem ineho, ked je tu tema o mazani, zmaz si prispevky o ARKONE a AMIT HUNTER, su o nicom
promiň, ale podle toho odhadu o 99% by TT muselo jezdit aspoň 400 lidí v ČR...nex píše:..... at se vam to libi nebo ne, tak lide kteri stoji za timto forem v 99% jezdi proste TT. z toho plyne i jejich modelarske zamereni. bavi je lode a TT. obcas nekdo z nich leta, pojezdi autickem, ale ...
A jestli jsi tímto chtěl říci, že toto DF je pouze pro TT, tak to definuj jasně. Aby to 1% lidí (co produkuje cca 80% příspěvků) to vědělo a přestalo tu překážet.
Nechal jsem si to soukromě vysvětlit po Skypu, odkud jsem to teprve pochopil tak, že nex mluvil o provozovatelích MoNaKa a DF. Já tomu TT zase tolik neholduju, takže s daným tvrzením nemůžu souhlasit. A dle samotných článků na MoNaKu i příspěvků na DF je zřejmé, že se najde prostor téměř na vše, co s lodními modely souvisí. Alespoň do té doby, než budu odejit, mohu toto stanovisko z pozice webmastera garantovat.SH píše:promiň, ale podle toho odhadu o 99% by TT muselo jezdit aspoň 400 lidí v ČR...nex píše:..... at se vam to libi nebo ne, tak lide kteri stoji za timto forem v 99% jezdi proste TT. z toho plyne i jejich modelarske zamereni. bavi je lode a TT. obcas nekdo z nich leta, pojezdi autickem, ale ...
A jestli jsi tímto chtěl říci, že toto DF je pouze pro TT, tak to definuj jasně. Aby to 1% lidí (co produkuje cca 80% příspěvků) to vědělo a přestalo tu překážet.
Hned se musím opravit: ... co se všemi modely souvisíladous píše:... co s lodními modely souvisí.
nechtel. precti si muj prispevek znova. nevkladej mi do klavesnice a necti to co v nem neni. psal jsem o lidech co stoji ZA timto webem. ne o lidech kteri pisi na tohle forum. a protoze uz nejsem adminem na tomto foru, tak se svym ucinkovanim v teto diskusi koncim, protoze se me uz netyka. a aby zase nekdo nepremyslel proc nejsem admin, protoze jsem dal uz byt adminem nechtel a ladous velice rad me prani spnil. takze to dal jde mimo me a nebudu se na nesmyslnych diskusich dale podilet.SH píše:promiň, ale podle toho odhadu o 99% by TT muselo jezdit aspoň 400 lidí v ČR...nex píše:..... at se vam to libi nebo ne, tak lide kteri stoji za timto forem v 99% jezdi proste TT. z toho plyne i jejich modelarske zamereni. bavi je lode a TT. obcas nekdo z nich leta, pojezdi autickem, ale ...
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
tak jeste jednou pro nektere mene chapave.
tyto stranky (MoNaKo a DF) jsou projektem nekolika lidi, kteri meli a maji spolecny zajem a zalibu. ti stejni lide stali za projektem TT u nas. jelikoz je to bavi tak at chteji nebo ne, tak se vetsina jejich modelarske cinnosti toci kolem teto kategorie.
kdyz zednik bude stavet rodinne domy, tak se taky bude bavit hlavne o rodinnych domech, protoze o tom nejvice vi a ne o stavbach silnic (preci stavba jako stavba)...
nex pouze uvedl ze lide kteri stoji v pozadi celeho monaka jsou proste modelari, kteri se bavi soutezemi TT. nerekl ze ostatni sem nemaji pristup, nebo ze jejich prispevky se budou mazat, protoze se nekomu nelibi...
ze se na strankach monaka objevuji reportaze prevazne z akci TT, staveb remorkeru apod. je logicke, protoze to pisi stejni lide.
MoNaKo a jeho DF se za tech 5 let existence rozrostlo do takove velikosti, ze jeho sprava a soubezna priprava soutezi TT cupu se jiz nedala stihat a proto Keba nasel Ladouse aby se o MoNaKo staral. Ladous ma preci jen "sirsi" zaber modelariny takze se tu zacinaji objevovat reportaze i z jinych modelarskych "koncin"
sice obcas udela botu pri presouvani prispevku, ale zadny uceny z nebe nespadl a urcite si najde svuj styl ktery si bude nadale drzet.
je zvlastni ze DDG "odesel" ale jak se objevilo toto vlakno, ktere je dle meho nazoru naprosto zbytecne a jen dela zlou krev, tak se objevi a hned si opet zkousi prihrat "ukrivdeneckou" polivku. ostatni potvrdi ze jsem se ho vetsinou zastaval, ale smazani peknych a inspirativnich vlaken o Arkone a Smit Hunterovi naprosto nechapu a takto ukrivdenecke pozy bych od dospeleho cloveka necekal.
uvedomte si ze toto DF je ryze soukrome a ma urcita pravidla. pokud se kdokoliv z lidi kteri maji pravo moderovat toto DF rozhodne pravidla zmenit, je to jeho pravo a ostatni to bohuzel musi jen respektovat. to ze ladous zakazal mazat cela vlakna zde melo byt od zacatku, dokonce bych byl pro aby nikdo nemel pravo mazat sve prispevky, protoze kdyz neco napisu tak si zatim musim stat a ne ze si to po mesici rozmyslim a vymazu to... pak z tech vlaken opravdu vznika nic nerikajici zmatek
prispevky ktere dodrzuji pravidla tohoto DF jsou vitane od kohokoliv. prispevky co pravidla porusuji se proste smazou. tecka.
zamereni DF urcuji prispevatele. pokud zde budou psat i ti, kteri se zajimaji o jine modelarske kategorie tak rozhodne nebudou umlcovani. naopak. bohuzel zatim zde pisi stejni lide a jejich zaber je proste zameren jednim smerem...
tyto stranky (MoNaKo a DF) jsou projektem nekolika lidi, kteri meli a maji spolecny zajem a zalibu. ti stejni lide stali za projektem TT u nas. jelikoz je to bavi tak at chteji nebo ne, tak se vetsina jejich modelarske cinnosti toci kolem teto kategorie.
kdyz zednik bude stavet rodinne domy, tak se taky bude bavit hlavne o rodinnych domech, protoze o tom nejvice vi a ne o stavbach silnic (preci stavba jako stavba)...
nex pouze uvedl ze lide kteri stoji v pozadi celeho monaka jsou proste modelari, kteri se bavi soutezemi TT. nerekl ze ostatni sem nemaji pristup, nebo ze jejich prispevky se budou mazat, protoze se nekomu nelibi...
ze se na strankach monaka objevuji reportaze prevazne z akci TT, staveb remorkeru apod. je logicke, protoze to pisi stejni lide.
MoNaKo a jeho DF se za tech 5 let existence rozrostlo do takove velikosti, ze jeho sprava a soubezna priprava soutezi TT cupu se jiz nedala stihat a proto Keba nasel Ladouse aby se o MoNaKo staral. Ladous ma preci jen "sirsi" zaber modelariny takze se tu zacinaji objevovat reportaze i z jinych modelarskych "koncin"
sice obcas udela botu pri presouvani prispevku, ale zadny uceny z nebe nespadl a urcite si najde svuj styl ktery si bude nadale drzet.
je zvlastni ze DDG "odesel" ale jak se objevilo toto vlakno, ktere je dle meho nazoru naprosto zbytecne a jen dela zlou krev, tak se objevi a hned si opet zkousi prihrat "ukrivdeneckou" polivku. ostatni potvrdi ze jsem se ho vetsinou zastaval, ale smazani peknych a inspirativnich vlaken o Arkone a Smit Hunterovi naprosto nechapu a takto ukrivdenecke pozy bych od dospeleho cloveka necekal.
uvedomte si ze toto DF je ryze soukrome a ma urcita pravidla. pokud se kdokoliv z lidi kteri maji pravo moderovat toto DF rozhodne pravidla zmenit, je to jeho pravo a ostatni to bohuzel musi jen respektovat. to ze ladous zakazal mazat cela vlakna zde melo byt od zacatku, dokonce bych byl pro aby nikdo nemel pravo mazat sve prispevky, protoze kdyz neco napisu tak si zatim musim stat a ne ze si to po mesici rozmyslim a vymazu to... pak z tech vlaken opravdu vznika nic nerikajici zmatek
prispevky ktere dodrzuji pravidla tohoto DF jsou vitane od kohokoliv. prispevky co pravidla porusuji se proste smazou. tecka.
zamereni DF urcuji prispevatele. pokud zde budou psat i ti, kteri se zajimaji o jine modelarske kategorie tak rozhodne nebudou umlcovani. naopak. bohuzel zatim zde pisi stejni lide a jejich zaber je proste zameren jednim smerem...

NeJaToD team
- midshipman
Máte to krapet popletené. Pokud vím, tak před publikováním článku se dělá písemná dohoda. Na Monaku se žádné dohody o příspěvcích nedělají. Příspěvek je intelektuální vlastnictví autora a pokud uzná za vhodné, má plné právo si jej smazat.ladous píše:P.S.: Kdyby bylo DF modelářským časopisem, tak budou chtít autoři dávno po vydání vytrhat ze všech časopisů své články? Jestli ano, tak mi nad tím zůstává rozum stát.
Mazání vlastních příspěvků a odchod z DF je obvykle výrazem znechucení přispěvatele z poměrů a některých lidí na DF, s nimiž dále nechce trávit svůj volný čas. Týká se to jak prapodivných administrátorů a moderátorů, tak některých „členů“, kteří mají na svém kontě desítky nebo stovky „příspěvků“ z hlediska lodí s téměř nulovou hodnotou.
Na Monaku je „úžasná“ snaha některých „členů“ o vypuzení svými hloupými bláboly všech lidí, co něco umí a vědí a kteří mají patrně komplex méněcennosti z nadprůměrných vědomostí a schopností jiných. Již jsem to napsal dřív, ale MoNaKo není server pro všechny modeláře, ale soukromý server pro určitou partičku lidiček. A to by mělo být napsáno jasně v záhlaví, jinak se mate veřejnost.
ladous, MB/RomanT, kapitán nex, Ivvo a další
Pokud je každý kB na serveru drahý, můžete hodně prostoru ušetřit smazáním vlastních chatovacích příspěvků o ničem, odhadem je to takových 90-95%. Když své příspěvky smazali DDG 51 nebo Kpt.KL je to pro lodičkáře škoda, vaše bláboly nikdo postrádat nebude.
Nechápu chování některých lidí ,snad je to tím že jim jde o obchod a reklamu . A mluvit zde o autorských právech je opravdu ale opravdu směšné. V každém kolektivu se najde nějaký nepostradatelný Vůdce který rád oblažuje kolem jdoucí Svojí Pravdou po čase se stane figurkou k zasmání .Přeji uspěšný den a z pozdravem Světu Mír Drahomír Hromádka
Jé ahoj kadete midshipsmane, jsem rád že jsi se zase ukázal - a to bylo řečí že už se "neuvidíme" !:-)
A nyní vážně - po rozhovoru s právníkem jsou fotky, příspěvky, články a pod umístěné na veřejném internetovém foru majetkem vkladatele a může žádat jejich odstranění, není li dohodou určeno jinak. Ale platí to i obráceně - pokud provozovatel nebude chtít příspěvky, fotky , články uveřejnit, nemá vkladatel žádné právo toto vyžadovat - není li dohodou určeno jinak. Záloha pro vlastní potřebu je možná.
Takže pokud chce někdo něco vymazat, má na to právo, pokud bude někomu něco smáznuto, má na to provozovatel právo.
Zároveň upozorňuji že toto neplatí o soukomé zprávě - ta se odstranit nemusí, dá se i za určitých podmínek citovat, použít v případném sporu - tak pozor na to, když někomu někdo píše hanlivé SZ.....
Mrzí mě každý odchod, každé nedorozumění - ale udržet tohle forum se nějak musí. Buť tu bude hodně příspěvků - většinou o ničem- a hodně lidí nebo přísně odborné a lidí pár....(je to moje zkušenost z jiných for kde mám možnost moderovat-nemají s modelařinou nic společného)- další zkušenost je že "spory" vyvolávají jedni a ti samí lidé......a je na těžkém rozhodnutí jestli udržet odbornost nebo náladu.
Dádu chápu- vyadřil velmi, velmi jemě co si mnozí neuvědomují.......(na obou stranách)
A nyní vážně - po rozhovoru s právníkem jsou fotky, příspěvky, články a pod umístěné na veřejném internetovém foru majetkem vkladatele a může žádat jejich odstranění, není li dohodou určeno jinak. Ale platí to i obráceně - pokud provozovatel nebude chtít příspěvky, fotky , články uveřejnit, nemá vkladatel žádné právo toto vyžadovat - není li dohodou určeno jinak. Záloha pro vlastní potřebu je možná.
Takže pokud chce někdo něco vymazat, má na to právo, pokud bude někomu něco smáznuto, má na to provozovatel právo.
Zároveň upozorňuji že toto neplatí o soukomé zprávě - ta se odstranit nemusí, dá se i za určitých podmínek citovat, použít v případném sporu - tak pozor na to, když někomu někdo píše hanlivé SZ.....
Mrzí mě každý odchod, každé nedorozumění - ale udržet tohle forum se nějak musí. Buť tu bude hodně příspěvků - většinou o ničem- a hodně lidí nebo přísně odborné a lidí pár....(je to moje zkušenost z jiných for kde mám možnost moderovat-nemají s modelařinou nic společného)- další zkušenost je že "spory" vyvolávají jedni a ti samí lidé......a je na těžkém rozhodnutí jestli udržet odbornost nebo náladu.
Dádu chápu- vyadřil velmi, velmi jemě co si mnozí neuvědomují.......(na obou stranách)
tak nějak si vzpomínám, že nějaký midshipman se chlubil, že odsud Kpt.KL vyštval.... a taky že už tu nevkročí....midshipman píše:Když své příspěvky smazali DDG 51 nebo Kpt.KL je to pro lodičkáře škoda, vaše bláboly nikdo postrádat nebude.
Protože se opět oběvil v době sporů a přilévá olej do ohně, mi to tak přijde jako záměrná sabotáž a snaha poškodit konkurenční fórum. Proto by na jeho příspěvky mělo být i takto nahlíženo.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek