zdravím všechny kolegy kteří byli tak ochotni a věnovali svůj čas na podporu a propagaci našeho všeobecně ne příliš propagovaného oboru a zůčastnili se aktivně letošního ročníku veletrhu model-hobby v Letňanech.
Chci Vám všem poděkovat za pomoc při zaplnění 44 metrových stolů a za rozvlnění krásné vodní plochy bazénu s průměrem 15metrů takřka nepřetržitým provozem lodiček všech druhů.
letošní ,,lodění,, v Letňanech se samozřejmě neobešlo bez některých zádrhelů , ale musím konstatovat , že to co bylo slíbeno organizátorem bylo na 98% splněno i když ventilátory pro plachetnice dorazili k bazénu až v pátek a místo stravenek byla po 4 dny distribuována bezplatná sekaná (pro mě rozmanitou stravu vyrovnávala velmi simpatická distributorka).
Tak ještě jednou díky za účast , pomoc a těším se na příští ročník LODĚNÍ V LETŇANECH a doufám v ještě širší obsazení účinkujícími z našich řad.
P.S.
článek o MH napíše někdo jiný , já jsem se dostal k prohlídce veletrhu ve středu v noci a pak až v neděli cca 15minut před závěrem tak bych nemohl být objektivní.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
MH 2010
- petr hájek
MH 2010
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Re: MH 2010
O lodičkách u bazénu teď nebudu mluvit (byl jsem v pátek a obsazení stolů se mně líbilo), co ale říkáte tomu vrtulníkovému jarmarku s prodejem nožů co ukrojej všechny rajčata a lepidla co slepjej vše se vším.
Osobně jsem byl zklamán. To nemluvím o tom, že jsem měl VIP vstupenku na hračky a při příchodu jsem zjistil, že na modely nemohu (to tu ještě co chodím nebylo). Při odchodu ven k pokladně k nákupu na modely jsem přišel o tu na hračky (o návracence neslyšeli) ... ale to se jen rozčiluji nad organizací.
Asi už jsem starej, ale nějak to pro mne nebylo.
Osobně jsem byl zklamán. To nemluvím o tom, že jsem měl VIP vstupenku na hračky a při příchodu jsem zjistil, že na modely nemohu (to tu ještě co chodím nebylo). Při odchodu ven k pokladně k nákupu na modely jsem přišel o tu na hračky (o návracence neslyšeli) ... ale to se jen rozčiluji nad organizací.
Asi už jsem starej, ale nějak to pro mne nebylo.
Zachovejte paniku :-)
Jako lodní modelář o tom pomlčím, i kdyby tam prodávali prvotřídní modely letadel. Jak se na to dívá široká modelářská obec se můžeš podívat třeba sem:jaroj píše:... co ale říkáte tomu vrtulníkovému jarmarku s prodejem nožů co ukrojej všechny rajčata a lepidla co slepjej vše se vším.
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... offset=178
Byl bych rád, kdyby se zde na MoNaKu obdobná filisofická debata moc nerozjela, pokud tedy nebude řeč striktně o modelech lodí a dění u bazénu.
Reportáž dodám v horizontu několika týdnů v závislosti na tom, kdy mi někteří pošlou natočená videa.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Řadu týdnů trvalo, než jsem se k tomu dokopal (čekat na videa už jsem neměl nervy), ale nyní si můžete přečíst reportáž:
portal/view.php?cisloclanku=2010110006
Snažil jsem se nashromáždit co nejvíce odkazů na fotogalerie, co zachytili jiní, protože zrovna mé snímky nepatří k technicky nejzdařilejším. Trošku očekávám, že se časem ozvou někteří další, kteří třeba něco zajímavého u bazénu natočili v akci.
portal/view.php?cisloclanku=2010110006
Snažil jsem se nashromáždit co nejvíce odkazů na fotogalerie, co zachytili jiní, protože zrovna mé snímky nepatří k technicky nejzdařilejším. Trošku očekávám, že se časem ozvou někteří další, kteří třeba něco zajímavého u bazénu natočili v akci.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek