Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Vrak

Nápady, postupy, dotazy jak a co udělat.
TomHlach

Re: Vrak

Příspěvek od TomHlach »

Děkuji za zastání Pane Hájek.....nezbývá nic jiného než krabici rozbalit a lod šoupnout zpátky :D .....tento rok se pokusím postavit plastika a jednou Kaszubski brzeg....nemáte někdo foto této lodi? modelu? má jí pan Šesták
Má pomalu se rozrůstající flotila:
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
Ferda

Příspěvek od Ferda »

Nevydržím to, panenko skákavá !
Alias nestačím se divit, co se to zde děje
všechno vypadá jako knoflíková válka
je to opravdu ku prospěchu věci ?
P.S. vždy mi šlo pouze o korektnost, tento styl se mi vůbec nelíbí
Ferda Havránek Otnice 277
FGH_Method
jaroj

Příspěvek od jaroj »

Pepa Darvaš píše:Ladousi sory, nenapadlo mně to, že sviním zbytečně vlákno.
TomHlach:Nic neposílej já si udělám trup sám.¨
Mě výše uvedené, připadá jako jasný a veřejný příslib
".... tj.za ten Artur ,ti pošlu wg1:50 s rozloženou nástavbou ..."

Nezasloužil by si náhodou kluk jeden ušatá, aby jste držel slovo, pane Darvaš.
Zachovejte paniku :-)
Pepa Darvaš

Příspěvek od Pepa Darvaš »

Nedá mi to a ještě naposledy na toto vlákno odpovídám.Když někdo napíše šest meilů a soukromých zpáv jak se má posílat balík, člověka hned nenapadne, že jedná s dítětem.Otázky jak to má poslat ,kam má napsat adresu za jakou cenu,mě opravdu nenechala v klidu.Kdyby napsal hele je mi 14 roků, neřeknu ani slovo a budu se mu snažit pomoci.Jenže místo toho přijde nový meil s novou otázkou.To Vás už musí napadnout,. že si někdo dělá srandičky.Zrušil jsem to proto, že to je malej kluk a já mám s malými dětmi nedobré zkušenosti v obchodování, protože to co si ony vymyslí, nemusí povolit jejich rodič, proto jsem to zrušil.Nerad bych poslouchal nějaké řeči ,že jsem někoho ošidil.Co se týká plánků, které občas někomu slíbím a pak pošlu jen obyčejně bez pojištění a jestli dojdou to už nevím,protože ten člověk se neozve a ani není schopen poděkovat.Přesto to občas slíbím a udělám to znova.Vidím, že to asi nebudu dělat.
TomHlach

Příspěvek od TomHlach »

Aha jenže já vám psal že rodiče mi to dovolili s tím že toto je zrovna příklad kdy si to platím já......a ptal jsem se na cenu kterou tam mám napsat.......dost sem s tím počítal byl bych schopen vám poslat číslo na rodiče ale vidím že hážete děti do jednoho pytle.....kdyby mě ty lodě nebavili nejsem tady na MoNaKu
Dokončené: USS Fletcher destroyer (1/144), Schnellboot S-100 (1/35), DGzRS Hermann Marwede (1/72), ACL Honesty (1/100)
Rozestavěné: Smit Houston (1/200), HMCS Snowberry (1/72), Schnellboot S-100 (1/72), HMAS Armidale (1/50), Watergeus (1/40)
Morpheus141

Příspěvek od Morpheus141 »

Pepo, nechci ti do toho kecat, ale tady jsi vážně přestřelil ..... chtělo by to omluvu .... asi .... ale to je na tobě
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... :)
karaso

Příspěvek od karaso »

Pepo... pro několik slov omluvy by ti huba neupadla... a co takhle tomu chlapci poslat jako zadostiučinění ten trup toho WG... ať ukážeš, že nejsi takový nějaký.....
JUDr. Karel Sochor koncem února 2019 zemřel.
Čest jeho památce.
petr hájek

Příspěvek od petr hájek »

Opět musím reagovat , plánek jsi ani neposlal neb mi žádný nedorazil a celkem mě to už ani netrápí sehnal jsem u spolehlivějších partnerů, nicméně z mé strany jsem na tom tak že můžu poskytnout doslovné reakce z tvé strany i s datací ,protože mě ta modelařina živí snažím se archivovat právě pro tyto případy....viz
RE: RE: pepa Pepa Darvaš 05-12-2008 20:33:45 .........V pondělí Ti to pošlu ,okopíruj si to a pošli mi to zpět čau Pepa.......
Nutno podotknouti , že pondělí stále nenastalo.....toliko k ochotě a solidnosti.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

nechci moc jitrit rany, ale byla by skoda odradit mlade jen proto ze neumi psat spravne cesky, nebo ze je nikdo nenaucil jak se posila balik.

uz nekolik let se mi doma vali trup na WG, jen je v meritku 1:33, tzn delka trupu cca 75cm, pokud by jsi chtel muzeme se dohodnout, klidne i na te vymene za nabizeneho artura...
Obrázek
NeJaToD team
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

ivvo píše:nechci moc jitrit rany, ale byla by skoda odradit mlade jen proto ze neumi psat spravne cesky, nebo ze je nikdo nenaucil jak se posila balik.
Od koho by se také měli mladší učit psát, když všude okolo vidí jen samé SMSkové texty bez diakritiky a jiných výdobytků, které čeština s oblibou používá?
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
TomHlach

Příspěvek od TomHlach »

Pane Vtava (IVVO) nechtěl bych vám ale třeba pŘerušit plány protože jestly jste měl v plánu WG dostavit tak mi to přijde trapné ho vyměnit za Artura který opravdu není nic moc protože je hodně starý......jak chcete pokud vám to nevadí,neměl jste v plánu ho dostavit tak by se mi to líbilo ale je mi to trapné protože domluva byla s panem Darvašem který s k tomu nevim proč obrátil zády........
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

opravdu se nechystam WG dostavet, protoze jsem nasledne ziskal jinou stejne velkou lod, kterou prave stavim, takze neni problem a trup klidne poslu...
Obrázek
NeJaToD team
Ruda

Příspěvek od Ruda »

Nedá mě to, abych nereagoval. Bohužel p. Darvaš se zachoval tak, jako to již jednou udělal se mnou. Byli jsme domluveni na koupi trupu, dvakrát jsem u něho byl (byli jsme domluveni), bohužel po neuvěřitelných výmluvách jak nic nezvládá jsem už k němu potřetí nejel a trup si sehnal jinde. P. Darvaši, zkuste ukázat, že Vám na modelařině záleží a k TomHlachovi se zachovejte tak, jak jste výše napsal. Myslím si, že by to bylo čestné. Omluva by byla taky na místě, je to jen pár slov:( a všichni tady na fóru na Vás budou koukat jinak.
TomHlach

Příspěvek od TomHlach »

Jen aby to bylo sparvedlivé.....pan Darvaš se mi omluvil a poslal mi zadarmo WG a ještě konzolky s hřídelemi do Fletchera....děkuji a já též se omluvám že jsem hned nenapsal že mi je 14 :-)
jsyrovat

Příspěvek od jsyrovat »

TomHlach píše:.....tento rok se pokusím postavit plastika a jednou Kaszubski brzeg....nemáte někdo foto této lodi? modelu? má jí pan Šesták
Mám asi 2 fotky, pošlu Ti to na mail.
TomHlach

Příspěvek od TomHlach »

Ok děkuji.....zatím scháním foto s kaszubskim začnu asi příští rok tento rok doufám zvládnu Fletchera a Water geuse
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Stavba modelu“