To zase tolik vadit nebude. Na něco sem nové návštěvníky nalákat musíme, ne? Když ptáčka lapají...Snek píše:Hlavne to sluvko w*rez tu nech, at nas google zindexuje a vyhazuje pri hledani toho co jsi smazal
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Plány na netu,Databáze?
Re: Plány na netu,Databáze?
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Nejsem se jistý jestli tato poznámka patří sem, nebo spíš do vlákna, kde kolega nabízí plánky. Ale to snad není až tak podstatné. Na starém Monaku je plánek na loď Hydrograf
http://lode.karelmajer.cz/galerie/06-la ... ograf1.jpg
(starý polský plán, který se dá pořád stáhnout). Rozhodnul jsem se ho pro sebe upravit - změnit měřítko a překrelit. Díky nepřesnostem v originálním plánu to dalo zatím tak 20 hodin a ještě není hotovo. Chybí zvedací mechanismy na palubě a kladky. To z původního plánu není vůbec zřejmé a k řádné konzultaci s kolegoujak to má být jsem se ještě nedostal. Proč ten úvod? Jen samotné překreslení zabralo dost času. O kolik víc ho pak zabere tvorba plánu takříkajíc od nuly. Pokud by měl být tento čas zaplacen, tak se musí promítnout následně do ceny plánku - každého, stejně jako náklady na tisk Pro příklad jen cena z lepšího Copy Centra (což není úplně nejlepší řešení).
Formát Bílý papír 75 gsm
kopírování tisk
A0 51,- 69,-
A1 25,- 35,-
A2 14,- 18,-
A pokud se tím i někdo živí, byť jako součástí jiných aktivit, tak nutně počítá i rabat. A jen podotýkám, že se jedná o maloobrátkový prodej.
Takže cena v řádu set korun by neměla nikoho ani překvapit a snad ani pobouřit. Jen bych dodal, že by za ni měly být plánky přesné - bez rozměrových chyb a ne jen překopírované a vyčištěné staré tisky.
http://lode.karelmajer.cz/galerie/06-la ... ograf1.jpg
(starý polský plán, který se dá pořád stáhnout). Rozhodnul jsem se ho pro sebe upravit - změnit měřítko a překrelit. Díky nepřesnostem v originálním plánu to dalo zatím tak 20 hodin a ještě není hotovo. Chybí zvedací mechanismy na palubě a kladky. To z původního plánu není vůbec zřejmé a k řádné konzultaci s kolegoujak to má být jsem se ještě nedostal. Proč ten úvod? Jen samotné překreslení zabralo dost času. O kolik víc ho pak zabere tvorba plánu takříkajíc od nuly. Pokud by měl být tento čas zaplacen, tak se musí promítnout následně do ceny plánku - každého, stejně jako náklady na tisk Pro příklad jen cena z lepšího Copy Centra (což není úplně nejlepší řešení).
Formát Bílý papír 75 gsm
kopírování tisk
A0 51,- 69,-
A1 25,- 35,-
A2 14,- 18,-
A pokud se tím i někdo živí, byť jako součástí jiných aktivit, tak nutně počítá i rabat. A jen podotýkám, že se jedná o maloobrátkový prodej.
Takže cena v řádu set korun by neměla nikoho ani překvapit a snad ani pobouřit. Jen bych dodal, že by za ni měly být plánky přesné - bez rozměrových chyb a ne jen překopírované a vyčištěné staré tisky.
- Pepa Darvaš
Dnes jsem dostal od mého známého z Polska adresu na polské aukro.Je třeba se zaregistrovat.Jsou tam téměř všechny plány co v Polsku vyšly.www.Allegro.pl plany modelarskie
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 6539 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od ladous
-
- 45 Odpovědi