Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Dračí lodě na Křetínce a vodní skůtry v Jedovnici

U vody, na letišti, na dráze, v hospůdce.
Odpovědět
smoked

Re: Dračí lodě na Křetínce a vodní skůtry v Jedovnici

Příspěvek od smoked »

Nazdar páni,
dostal jsem dvě pozvánky na předvedení modelů a tak si dovolím je předložit k posouzení.
První je závod vodních skůtrů na Olšovci v Jedovnici 21.-22. srpna http://www.jedovniceracing.com/ , po naší úspěšné premiéře letos v květnu mě kontaktoval jeden z pořadatelů s dotazem na předvedení lodních modelů a tak kdo by měl zájem má možnost. Je to jedna z mála akcí u které si nepřečtete -modely na spalovák nechte doma-, vítané jsou všechny kategorie bez rozdílu.
Druhá věc je trošku klidnější, je to závod dračích lodí 27.-28.srpna na přehradě Křetínka u Letovic. I zde mají pořadatelé zájem na ukázkách lodních modelářů. Vodní plocha je zde dost velká, kdo by měl chuť přijet tak si rozhodně dobře zajezdí před diváky, kteří si myslím naše ukázky jako zpestření závodu ocení. Modely zase bez jakéhokoliv omezení.
Na obou akcích je zajištěno občerstvení a myslím, že by klaplo i ubytování, to pro ty z větších dálek a nebo fandy obou kategorií.
Pokud má někdo zájem tak mě prosím dejte vědět ať můžu na obě věci zaslat nějakou odpověď.
Smoked
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Ostatní srazy v ČR“