Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Srážka s rybou
Re: Srážka s rybou
Tak nevim zda jsem sám, ale o víkednu se mě stalo to, že si plavu s lodí po rybníku a najednou se loď zakymácela a vedle lodi se objevil hřbet živé ponorky, řekl bych že kapra, takže jsem tímto přišel o dva trestné body a určitě by měla být i nějaká ta pokuta :-), stalo se někdy někomu že by narazil do ryby? S loděma jsem najezdil docela dost, ale tohle se mě stalo poprvé.
Tak to se mi při jízdě s plachetnicí stává v teplejších dnech docela běžně. Ovšem malý kapr nemá šanci tak velký model ohrozit a velkého kapra taková blbost ani nenapadne.
Horší je to, že na mou plachetnici občas naskáčou malá káčátka a táta kačer nemá sil se tam k nim dostat, tak se alespoň snaží klovat mi do plachet. Toto se mi stane téměř vždy, když zapomenu fotoaparát doma.
Horší je to, že na mou plachetnici občas naskáčou malá káčátka a táta kačer nemá sil se tam k nim dostat, tak se alespoň snaží klovat mi do plachet. Toto se mi stane téměř vždy, když zapomenu fotoaparát doma.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
často jsem si v letním období všiml ryb plujících kolem, resp spíše za lodí, ale nikdy nebyla nějaká tak chytrá, aby chtěla atakovat moji loď (samo že bez úspěchu):-), foto těch mláďat kaček by bylo docela zábavné. :-)
Docela nedavno jsem zlomil kormidlo o jednu fishlu na sve Mono2. Jen jsem na lodi vymenil trhaci sroub, ale te ryby mi je dost lito...., ono to v tech 40km/h musi bolet.
Nejen rychlíci: http://olaf.webz.cz
- Morpheus141
Tak o víkendu jsem byl také torpédován rybou,
.Potfora mi torpédovala kolesový parník. Škody na obou stranách nulové, pokud nebudeme uvažovat o psychycké újmě živého torpéda z nesplnění úkolu
. P.S. a pak že kaiteny měli jenom Žapončíci
.... jestliže to funguje tak se do toho nes...