Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Srážka s rybou

Všechno co nezapadá do předešlých kategorií a přeci jen se to týká modelařiny.
Odpovědět
duke

Re: Srážka s rybou

Příspěvek od duke »

Tak nevim zda jsem sám, ale o víkednu se mě stalo to, že si plavu s lodí po rybníku a najednou se loď zakymácela a vedle lodi se objevil hřbet živé ponorky, řekl bych že kapra, takže jsem tímto přišel o dva trestné body a určitě by měla být i nějaká ta pokuta :-), stalo se někdy někomu že by narazil do ryby? S loděma jsem najezdil docela dost, ale tohle se mě stalo poprvé.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Tak to se mi při jízdě s plachetnicí stává v teplejších dnech docela běžně. Ovšem malý kapr nemá šanci tak velký model ohrozit a velkého kapra taková blbost ani nenapadne.

Horší je to, že na mou plachetnici občas naskáčou malá káčátka a táta kačer nemá sil se tam k nim dostat, tak se alespoň snaží klovat mi do plachet. Toto se mi stane téměř vždy, když zapomenu fotoaparát doma.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
duke

Příspěvek od duke »

často jsem si v letním období všiml ryb plujících kolem, resp spíše za lodí, ale nikdy nebyla nějaká tak chytrá, aby chtěla atakovat moji loď (samo že bez úspěchu):-), foto těch mláďat kaček by bylo docela zábavné. :-)
Cuga

Příspěvek od Cuga »

Docela nedavno jsem zlomil kormidlo o jednu fishlu na sve Mono2. Jen jsem na lodi vymenil trhaci sroub, ale te ryby mi je dost lito...., ono to v tech 40km/h musi bolet.
Nejen rychlíci: http://olaf.webz.cz
Morpheus141

Příspěvek od Morpheus141 »

Tak o víkendu jsem byl také torpédován rybou, :( .Potfora mi torpédovala kolesový parník. Škody na obou stranách nulové, pokud nebudeme uvažovat o psychycké újmě živého torpéda z nesplnění úkolu :D . P.S. a pak že kaiteny měli jenom Žapončíci
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... :)
Odpovědět

Zpět na „Obecná modelářská diskuse“