Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Torpédové čluny

Vše o vojenských lodích.
Odpovědět
ZBl

Re: Torpédové čluny

Příspěvek od ZBl »

Tak LionRoar se taky "pochlapil" a vyrobil sadu pro S-100 od Italeri: http://www.hobbywant.com/index.php?manufacturers_id=10
Cena: USD 128,25.
Asi by se to doplňovalo - ale částečně překrývalo - s Eduardovými lepty.
Zdenek
romank52

Příspěvek od romank52 »

Ináč, lepty od Eduarda sa teraz vyskytujú na ebayi za trošičku slušnejší peniaz, pravda ak sa nerozpúta o ne boj. Ale prvý termín prešiel bez prihodenia.
http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... %26ps%3D42
cobra

Příspěvek od cobra »

Opět něco pro příznivce torpédových člunů - tentokráte Britské MTB
Obrázek

a link ke stažení zde : http://depositfiles.com/en/files/azwiiwyc0
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... Obrázek
old_Mr_Grim

Příspěvek od old_Mr_Grim »

chce to ale heslíčko :(
Obrázek
romank52

Příspěvek od romank52 »

Josef

Příspěvek od Josef »

Ahoj všem,taky vlastním S-100 je to stavebnice od Italeri v měřitku 1/35,mám k tomu i posádku a veškeré lepty od Eduarda. Prosím o radu zná někdo převodník barev z Italeri na jinou značku,která se běžně prodává v našich obchodech. Hledal jsem na netu,ale vždy jsem našel převodníky pouze mezi Humbrolem,Revelem,Tamyi případně Gunzle,ale nikde na tyto barvy z Italeri. Nejsem zase tak zběhlý v maketách a chtěl bych se alespoň trochu přiblížit předloze.
Díky za rady.
Josef
Shi-So

Příspěvek od Shi-So »

Josef píše:Ahoj všem,taky vlastním S-100 je to stavebnice od Italeri v měřitku 1/35,mám k tomu i posádku a veškeré lepty od Eduarda. Prosím o radu zná někdo převodník barev z Italeri na jinou značku,která se běžně prodává v našich obchodech. Hledal jsem na netu,ale vždy jsem našel převodníky pouze mezi Humbrolem,Revelem,Tamyi případně Gunzle,ale nikde na tyto barvy z Italeri. Nejsem zase tak zběhlý v maketách a chtěl bych se alespoň trochu přiblížit předloze.
Díky za rady.
Josef
Prodavali ho kdysi za cca 20,- Kc u MPM.....
Bohuzel nevim jestli ho jeste maji......
Pokud posles cisla barev, nebo stranku z navodu s barvama, pokusim se neco pohledat, mam tech prevodniku nekolik od ruznych vyrobcu....
kraken

Příspěvek od kraken »

Josef

Příspěvek od Josef »

Ahoj všichni,chci se zeptat zda někdo nestavěl PT-109 od firmy Lindberg models v měřítku 1/32,našel jsem to na obchod-válka.Objednal jsem a teď čekám co vlastně přijde. Jsem zvědavý jak to bude vypadat a chtěl bych loď zplavebnit.
Josef
machacek

Příspěvek od machacek »

Ahoj ja vlastnim od lindbergu blue devil destroier a je to celkem dost stary model horsi detaily spis hracka už nějaký patek leži na půl postavený na půdě.Doufam že budeš mit vice štěsti.Ja osobne bych volyl radši PTod italeri je levnějši a jsou na něj lepty.Já bych objednávku zrušil a objednal italeri.Co tak čtu na modelforu tak s valkou to byva na delší čas dodání .tak at se daří Pepa
machacek

Příspěvek od machacek »

Jo ještě mrkni na modelwarships.com do galerie v ni na miscellaneus and small craft a tam klikni na rok 2002 tam se od lindbergu PT objevuji a pak mrkni na posledni 3 roky a tam budou nějaké PT od italeri pro porovnáni .At se daří Pepa
Josef

Příspěvek od Josef »

Tak ELKO 80 od ITALERI už je doma a na cestě jsou lepty od Lion Roar,loď vypadá hezky teď jsem zvědav na ty lepty (ta cena je docela hrozná),ale když jsem ještě sehnal model tak bych jí chtěl udělat i s lepty.V současné době mám rozdělaný Schnellboot a tak PT půjde do police a bude v pořadí.
Josef
machacek

Příspěvek od machacek »

Schnellboot máš taky od italieri nebo revellackej.Ten pro nedostatek financi předělávám na rc já. Ale zatim sem na začátku.Ty lepty sem myslel jen od edy ti jsou proti Lion Roarještě levné.Tak at se daři.Pepa
Josef

Příspěvek od Josef »

Ahoj,schnelboota mám od Italeri a jsem aky v první polovině,teprve usazuji hřídele a motory,prostě stavím spodek trupu.Na nástavby jsem pořídil lepty od Eduarda a pořídil jsem si ohýbačku leptů. Zkouším sestavit a nastříkat posádku dle fotek Komodora z fóra,na to abych s tím chodil pravidelně k vodě jsem asi moc pohodlný a tak bych si s lodí chtěl pohrát a postavit jí se vším všudy.Původně jsem chtěl stavět PT-569,ale Bílek jej již neměl a při prohledávání netu jsem jej našel až teď na nějakých stránkách"modelové hračky" tak jsem jej musel mít i když bude asi dlouho v pořadí a k němu jsem objednal ty komletní lepty.
My jsme na to dva se synem,každý dělá něco tak se možná nějak podělíme. Dále mám vyhlídnutou ponorku GATO v 1/72 a jsou na ní taky krásný lepty od Eduarda.Tak když to vyjde asi připluje k vánocům do suchého doku a tam bude čekat.
Měj se Josef
machacek

Příspěvek od machacek »

Tak to máš krásně rozjete .\Já mám taky rozdělanou ponorku od Oty Geržy je to XXIII v 1:35 pomaluse chystám na prvni pokusne ponory v rybníce.pár fotek sem ze začátku stavby dal na modelforum tady jse mě je nepovedlo ulozit.Tak at se daří Pepa ktomu gatu mislim ze jsem ho na modelbazaru zahledl za 1290.kč.Inzerát 299455
Josef

Příspěvek od Josef »

Ahoj,můžeš mi zaslat nějaké podrobnosti k tvé ponorce? Nejsem zase tak zapálený tak nevím kdo je Gerža. Možná by se mi taky něco takového líbilo. Já chci postavit Gato jen pro povrchovou plavbu pokud to vůbec půjde.Ještě jsem neviděl díly stavebnice.
Josef
machacek

Příspěvek od machacek »

Co se týká mé ponorky tak na modelforum je par fotek v sekci ponorky rozestavěno pod nazvem XXIII vakuform a pak od oty geržyvýroba ponorky typ XXIvakuform.Jinak k me ponorce od oty jsou jen výlisky trupu a veže zbytek je samo domo v plexi trubce s plynovim statickym ponořováním.Ota psal nekolik članku do rc revue o přestavbě typu VII od revelu na staticke ponorování.Jeho stránky www.rcsubs.wz.cz a ke gatu tak pro něj se da z ameriky objednat vnitrni trup pro plynove ponořování.mrkni na www.caswellplating.com atam najdes pod rc modeling spoustu info.Abych řek pravdu dnes bych šel do komplet stavebnice od Oty nebo z ameriky ja si sni hraju dva roky po chvilkách stylem pokus omyl a kdo vy jak to nakonec dopadne .Pepa
machacek

Příspěvek od machacek »

Co se týká mé ponorky tak na modelforum je par fotek v sekci ponorky rozestavěno pod nazvem XXIII vakuform a pak od oty geržyvýroba ponorky typ XXIvakuform.Jinak k me ponorce od oty jsou jen výlisky trupu a veže zbytek je samo domo v plexi trubce s plynovim statickym ponořováním.Ota psal nekolik članku do rc revue o přestavbě typu VII od revelu na staticke ponorování.Jeho stránky www.rcsubs.wz.cz a ke gatu tak pro něj se da z ameriky objednat vnitrni trup pro plynove ponořování.mrkni na www.caswellplating.com atam najdes pod rc modeling spoustu info.Abych řek pravdu dnes bych šel do komplet stavebnice od Oty nebo z ameriky ja si sni hraju dva roky po chvilkách stylem pokus omyl a kdo vy jak to nakonec dopadne .Pepa
ZBl

Příspěvek od ZBl »

Pro zájemce o kvalitní literaturu o US PT-Boats: http://www.farposst.ru/phpBB2/viewtopic ... 597c8a9616
Jedna z nejlepších knich o amerických torpédových člunech. Hodnotné informace, spousta kvalitních fotografií a velké množství loděniční dokumentace ELCO.
Vřele doporučuji.
Zdenek
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Vojenské“