Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Plachetnice Phantom - zkušenosti?

Vše co se týká funkčních historických a sportovních plachetnic.
Odpovědět
slavikk

Re: Plachetnice Phantom - zkušenosti?

Příspěvek od slavikk »

V Jinolicích se vyskytoval závodník s tímto modelem.Rád bych se zeptal na zkušenosti s lodí,sám o její koupi uvažuji.
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Uživatel duke Phantoma ze stavebnice v minulé sezóně provozoval. Teď se však modelu snaží zbavit. Staví totiž něco vlastního. jestli je za rozhodnutím i jiný důvod, opravdu netuším.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
duke

Příspěvek od duke »

Ano, jsem to já kdo model provozuje. Plachetnice jezdí velice solidně, asi jako každý model plachetnice, je potřeba vytrimovat a seřídit a pak plachtí jedna radost. Loňská sezona tomu odpovídala, rozdíl v plavbě modelu na začátku sezony (ihned po koupi) a nyní je velice rozdílný.
Fotky a popis úprav je na našem klubovém webu:
http://www.klombrandys.cz/index.php?menu=10&idm=1

Model jsem bral jako čistě seznamovací plachetnici, takže bude v brzké době na prodej. Jiný důvod za tím není.
slavikk

Příspěvek od slavikk »

Model je parádní.Uvažoval jsem o něm na příští rok.Letos ještě ladím Jet Sprint od Graupnera a zajíždím Mercedes Unimog do terénu.Někdy také musím zajet plachetnici Alert.Pokud bude Phantom ještě k mání,tak se ozvu.dik
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „RC historické a sportovní plachetnice“