Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Kapitán
- Morpheus141
Re: Kapitán
Tak si pročítám MoNaKo Foruma říkám si ... tohle je člen, tohle je kapitán, ....... a v tom mi to dojde .... copak já nejsem taky kapitán když i nejezdím TT ???? Pokud ne tak chci být aspoň kormidelník ...
jinak se obrátím na mezinárodní soud v Haagu a to by v tom byl čert abych nevysoudil tučné odškodné za diskriminaci ........... gádžové zatr......
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... 
A ja chcem byť poredseda.No a čo!!!Morpheus141 píše:Tak si pročítám MoNaKo Foruma říkám si ... tohle je člen, tohle je kapitán, ....... a v tom mi to dojde .... copak já nejsem taky kapitán když i nejezdím TT ???? Pokud ne tak chci být aspoň kormidelník ...![]()
jinak se obrátím na mezinárodní soud v Haagu a to by v tom byl čert abych nevysoudil tučné odškodné za diskriminaci ........... gádžové zatr......
ty mas zase koukam spoustu volneho casu a nevis co s nim. stiznost jsem zaregistroval a ocekavam kolkovanou stiznost na predepsanem formulari, podepsanou ombudsmanem a tremi nezavislymi certifikovanymi odborniky. muzes si ji podat u treti lampy zleva v praze. po kontrole zda je na ni vylepena dostatecna vyse kolku ji predame k vyrizeni. moznaMorpheus141 píše:Tak si pročítám MoNaKo Foruma říkám si ...
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
- Morpheus141
- Morpheus141
dej pokoj s politikou .... tady se bavíme o lodíchPeterP píše:A čo takto zbojnícky kapitán ?
Kdysi jsem jel na parníčku. Na kapitána to sice nestačí, ale titul pasažera bych dostat mohl. 
Dokončeno: H.M.S. Victory; La Real
Z admirála na kapitána by to skoro vypadalo jako kariérní sestup, ne?Admirál píše:Kdysi jsem jel na parníčku. Na kapitána to sice nestačí, ale titul pasažera bych dostat mohl.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Tak mam odplavane kolem 28000 nam. mil po mořich Evropy a stale jsem jen plavčik ( sternik morski) nic mi to nevadi, těšim se s každeho noveho přispěvku na MONAKU.
Plavčík nebo admirál to je jedno, hlavně že jsem mezi vámi.ladous píše:Z admirála na kapitána by to skoro vypadalo jako kariérní sestup, ne?Admirál píše:Kdysi jsem jel na parníčku. Na kapitána to sice nestačí, ale titul pasažera bych dostat mohl.
Dokončeno: H.M.S. Victory; La Real
Zdravím, asi už se taky nudím.Pokládání palubek chce trochu vypnout.Funkce kapitán je pojem relativní.Já ji mám pouze na moře.Tak jsem se naštval a trochu si zakormidloval na katamaránu na Atlantiku v Kapském Městě.Ať se zkušební komise chytne za nos.Mimochodem, to za mnou je stadión MS 2010 ve fotbale
http://victory.novyweb.com/29b.JPG
http://victory.novyweb.com/29b.JPG
Žut na přelomu dubna a května 2010 náš svět navždy opustil.
Nechť žije jeho památka v našich srdcích.
Nechť žije jeho památka v našich srdcích.
- Morpheus141
mno ... tak já mám jen lodnickou knížku (lodnický profesní průkaz pro neznalé) na druhého strojníka vnitrozemské plavby
takže holt žádný kapitán
njn ...... a pak že je na světě spravedlnost ......