Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Springer - uvázání tlačné vany

Vše co se týká této modelářské disciplíny.
Odpovědět
ranovak

Re: Springer - uvázání tlačné vany

Příspěvek od ranovak »

Ahoj

Protože se blíží TT Most 2010 tak mám dotaz. Jak se uvazují tlačné vany ke Springerům? Používají se pouze ta čelní pacholata nebo ta po straných Springera? Jak dlouhý provaz (nebo gumu?) používáte? Používáte karabinky jako u vlečení, nebo vážete vanu uzlem? Nebyla by případně nějaká detailní fotka? Nerad bych to řešil až na místě před závodem.

Pokud se to už řešilo v jiném vlákně, tak se omlouvám, při rychlém prohledávání diskuze jsem to nenašel.

Za odpovědi předem děkuji.

Radek
Ivvo

Příspěvek od Ivvo »

mno ze stejného důvodu (a trochu i pro množství startujících teamů) jsem se rozhodl že v Mostě tlačáky ještě zkoušet nebudu a jen vyzkouším úvaz k vaně.

co si tak pamatuji tak většinou uvazují vanu natěsno gumičkami. to zda přední střední nebo krajní záleží na kontrukci konkrétní lodi...
Obrázek
NeJaToD team
liberk

Příspěvek od liberk »

Většinou se vana přichytává za ty boční úvazníky, co jsou vepředu. Já používám gumu ze zavařovaček (dnes už jde těžko sehnat), ale vozím sebou i leteckou gumu a případně bych ji operativně použil. Nemusíš se bát, ta guma to bez problémů udrží.
ranovak

Příspěvek od ranovak »

Děkuji všem.
přece jenom tedy přední boční úvazy dodělám...
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Tug Towing“