Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Springer

Vše co se týká této modelářské disciplíny.
Odpovědět
chesburger

Re: Springer

Příspěvek od chesburger »

Zdravím všechny springery.

Jsem šťastným majitelem Springera díky tomuto fóru a musím podotknout, že mě to dostalo.

Chtěl bych se touto cestou zeptat jako NOVÁČEK A LAIK jak a kde se dozvím jestli můj Springer splňuje vše, aby mohl jet na nějaký srázek.

Dále bych se rád zeptal, zda - li tu není někdo z K. Varů nebo okolí, který by rád utvořil dvojici pro závody. Jak jsem se dočetl v pravidlech, tak sólo jízdy moc nejsou. Tedy pokud jsem četl dobře. :)

A jako poslední dotázek je : Tlačné vany pro springera co jsou zde na fóoru zmiňovány jsou libovolně stavěny za dodržení rozměrů, nebo na ně existuje také plán??

Děkuji všem za jakýkoliv názor.

Pěkný den. :)

Chesburger
Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být hůř :) :) :
ESN

Příspěvek od ESN »

No sólo jízdy jsou ale jen jako tlačné, tzn pevné spojení pomocí gum s vanou
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
ladous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladous »

Ještě doplním, že soutěžící pro Springera vlastní vanu ani stavět nemusí, protože se při soutěži používá stejně jen jedna pro všechny. Jinak pravidla pro Tug Towing hovoří zcela jasně o tom, že základní předpoklad pro možnost startu je, aby se jednalo o model remorkéru, který má minimálně hotovou nástavbu a povrchovou úpravu.
ObrázekModře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.
S přátelským pozdravem ladous
chesburger

Příspěvek od chesburger »

Zdravím,:)

Děkuji za odpovědi.

Je možné, když zašlu foto a nějaký ten popisek že by někdo prohlásil, že toje OK nebo ne??

Tak tomě asi budou čekat jen ty tlačné jízdy :( co nejrychleji postavím vanu a začnu trénovat. To bude ostuda až pojedu svou první plavbu na hodnocení.

K Té vaně.

Zde na fóru jsem četl postup jak ji postavit, jenomže nevím, jestli ten tvar si dělá každý podle sebe při dodržení rozměrů, nebo jestli je k tomu taky nějaký plánek?

Nevíte o někom kdo jezdí TT třeba Chomutov a okolí jsem ochoten dojet.

Díky za rady:D
Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být hůř :) :) :
ESN

Příspěvek od ESN »

chesburger píše:Zdravím,:)

Děkuji za odpovědi.

Je možné, když zašlu foto a nějaký ten popisek že by někdo prohlásil, že toje OK nebo ne??

Tak tomě asi budou čekat jen ty tlačné jízdy :( co nejrychleji postavím vanu a začnu trénovat. To bude ostuda až pojedu svou první plavbu na hodnocení.

K Té vaně.

Zde na fóru jsem četl postup jak ji postavit, jenomže nevím, jestli ten tvar si dělá každý podle sebe při dodržení rozměrů, nebo jestli je k tomu taky nějaký plánek?

Ostuda to není nikdy, a nikdo se ti nebude smát, není to o boji ale o pohodě o kterou se dokážeme jako modeláři u vody postarat. NA vanu nejsou striktní pravidla.
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
Keba

Příspěvek od Keba »

chesburger píše:Zdravím,:)
Děkuji za odpovědi.
K Té vaně.
Drahý kolego, jak se říká, nejhorší smrt je z vyděšení :), ale chápu, že když někdo vidí něco poprvé (konkrétně TT), potřebuje co nejvíc iformací.
Svůj Springer můžeš sám porovnat s ostatními Springery podle snímků ze soutěží, které letos proběhly, ale samozřejmě ho můžeme omrknout i tady. Stačí, když si založíš galerii jako čtenář MoNaKa a nebo je vložíš do Galerie MoNaKa-DF (odkaz nahoře). Až zde fotky budou, určitě ti někdo z lidí co TT jezdí napíšou zda je to OK.
S ostudou nepočítej. Pokud toužíš po ostudě, musíš jinam :)
Rozměry vany nejsou dány. Je jen na tobě jak si ji postavíš velikou. Množina vleků, které na soutěžích lze použít je omezená, ale třeba zrovna v Braníku byla pro tlačáky nová vana. Překvápko. To je právě na TT skvělé, každá soutěž přináší nějaký nový prvek.
Pokud chceš s někým plout v soulodí (ne tlačáky) můžeš se klidně přihlásit sám a dát echo (třeba tady na MoNaKo-DF) že hledáš parťáka. Někdo se určitě najde, kdo s Tebou popluje. I dvojice, které spolu jezdí od samého počátku spolu netrénují.
Nejbližší soutěž v TT, která se pojede (přesněji o které vím) bude v únoru Most - to není z KV tak daleko. Bazén v Mostě je docela dobré prostředí pro vyzkoušení si TT - v bazénu je sice málo místa, ale zase nefouká a nejsou vlny :-)
Keba
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Tug Towing“