V sobotu jsem se účastnil jedné akce portal/viewtopic.php?id=2513 a zajišťoval část programu předváděním modelů, půjčovali jsme je děckám ať si zkusí pojezdit s modelem. Někteří byli leví, někteří normální, a byl tam i klučina který to měl v ruce asi dvě minuty a bravurně zacouval do doku s jednošroubákem... čuměl jsem.
Co mě ale překvapilo bylo to, že v naprosté většině bylprvní dotaz "Kolik se tady platí?" "A to je fakt zadarmo?" To už jsme se dostali do stavu, kdy je všechno za peníze a za peníze je všechno, a kdo dělá něco zadarmo je považován za exota ne-li rovnou za blbce? Přijde mi to divné...
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Vše za peníze?
Re: Vše za peníze?
No my máme podobné skúsenosti ...
Sú dve alternatívy riešenia:
Budeme za blbcov a požičiavať lode zadarmo, alebo začneme s loďkami "podnikať"
Zatiaľ sme zvolili na našich akciách prvú možnosť a asi to tak aj zostane.
Dokonca sme tým deckám, čo si chceli zajazdiť dávali nejaké maškrty, ako odmenu.
Modelári boli vždy čudní ...
Sú dve alternatívy riešenia:
Budeme za blbcov a požičiavať lode zadarmo, alebo začneme s loďkami "podnikať"
Zatiaľ sme zvolili na našich akciách prvú možnosť a asi to tak aj zostane.
Dokonca sme tým deckám, čo si chceli zajazdiť dávali nejaké maškrty, ako odmenu.
Modelári boli vždy čudní ...
PeterP
Pokud se na akci nevybírá vstupné, nebo tam není kasička na dobrovolné příspěvky, tak bych v případě mnoha zájemců a mála času nějakou symbolickou finanční regulaci za půjčení modelů chápal.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Mám podobnou zkušenost z jiného oboru:
- muzeální úzkorozchodná dráha v Mladějově na Moravě, normální jízdenky, "muzeální" ceny
- podobná dráha ve Zbýšově (jezdí se sice jen cca 1km, ale pořád dokola, podle zájmu) je zadarmo, resp. dobrovolně do kasičky
Taky jsem dlouho hledal, kde se platí...
Radek
- muzeální úzkorozchodná dráha v Mladějově na Moravě, normální jízdenky, "muzeální" ceny
- podobná dráha ve Zbýšově (jezdí se sice jen cca 1km, ale pořád dokola, podle zájmu) je zadarmo, resp. dobrovolně do kasičky
Taky jsem dlouho hledal, kde se platí...
Radek
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek