Je mi jedno jestli bude odstředivá, lamelová, kuželová, suchá nebo mokrá nebo jakákoli,.. hlavně aby fungovala.
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Spojka
Re: Spojka
Ahojte, sháním spojku. Ne do svého modelu, ale na jeden větší projekt. Tak kdybyste někdo měl z křoviňáku, mot. pily, skůtru, nebo klidně z Fichtla, nebo čehokoli budu rád, když mě kontaktujete. Nechce se mi kupovat nic nového, protože nevím, jsetli to bude fungovat a vyhazovat to nový,... to je blbost. Kovošrot i vrakoviště překvapivě zklamaly,..
Je mi jedno jestli bude odstředivá, lamelová, kuželová, suchá nebo mokrá nebo jakákoli,.. hlavně aby fungovala.
Víte, proč jsem tu i když nedělám lodě? Protože Vás mám rád a baví mě to tu,..

Měl bys napsat alespoň průměr hřídelů a přenášený moment .... když už ne do čeho to je.
Na velikosti hřídelů mi nezáleží, přizpůsobím se. Kroutící moment je ca. 2.7Nm.
// A klidně ukážu na co to je (někteří už to viděli). Jenže je mi jasné, že od většiny se dočkám výsměchu a blbých poznámek,..
// A klidně ukážu na co to je (někteří už to viděli). Jenže je mi jasné, že od většiny se dočkám výsměchu a blbých poznámek,..
Naposledy upravil(a) SQD dne sob čer 27, 2009 15:15, celkem upraveno 1 x.
Víte, proč jsem tu i když nedělám lodě? Protože Vás mám rád a baví mě to tu,..

Blbých poznámek? Ano.SQD píše:Na velikosti hřídelů mi nezáleží, přizpůsobím se. Kroutící moment je ca. 2.7Nm.
Výsměchu? Tak to těžko!!
Zachovejte paniku :-)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 5217 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od ladous