Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Spojka

Je možné podávat jen soukromé inzeráty, jejichž obsah se týká modelářství.
Odpovědět
SQD

Re: Spojka

Příspěvek od SQD »

Ahojte, sháním spojku. Ne do svého modelu, ale na jeden větší projekt. Tak kdybyste někdo měl z křoviňáku, mot. pily, skůtru, nebo klidně z Fichtla, nebo čehokoli budu rád, když mě kontaktujete. Nechce se mi kupovat nic nového, protože nevím, jsetli to bude fungovat a vyhazovat to nový,... to je blbost. Kovošrot i vrakoviště překvapivě zklamaly,..
Je mi jedno jestli bude odstředivá, lamelová, kuželová, suchá nebo mokrá nebo jakákoli,.. hlavně aby fungovala. :)
Víte, proč jsem tu i když nedělám lodě? Protože Vás mám rád a baví mě to tu,.. ;) :)
kartonist

Příspěvek od kartonist »

Měl bys napsat alespoň průměr hřídelů a přenášený moment .... když už ne do čeho to je.
SQD

Příspěvek od SQD »

Na velikosti hřídelů mi nezáleží, přizpůsobím se. Kroutící moment je ca. 2.7Nm.

// A klidně ukážu na co to je (někteří už to viděli). Jenže je mi jasné, že od většiny se dočkám výsměchu a blbých poznámek,..
Naposledy upravil(a) SQD dne sob čer 27, 2009 15:15, celkem upraveno 1 x.
Víte, proč jsem tu i když nedělám lodě? Protože Vás mám rád a baví mě to tu,.. ;) :)
jaroj

Příspěvek od jaroj »

SQD píše:Na velikosti hřídelů mi nezáleží, přizpůsobím se. Kroutící moment je ca. 2.7Nm.

// A klidně ukážu na co to je (někteří už to viděli). Jenže je mi jasné, že od většiny se dočkám výsměchu a blbých poznámek,..
Blbých poznámek? Ano.
Výsměchu? Tak to těžko!!
Zachovejte paniku :-)
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Bazárek-poptávka“