Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
KMS Graf Zeppelin
Re: KMS Graf Zeppelin
Zdravím... přemýšlím do budoucna o stavbě téhle lodi uvažuju nad měřítkem 1:100... a chtěl bych se zeptat zda nevíte o někom, kdo tuhle loď jako model vlastní nebo o plánech pro stavbu modelu... sehnal jsem plány lodi jenže ty maj se stavbou modelového trupu málo společného... je tu možnost podle fotek a společně s plánama ten trup nakreslit v cadu ale to nebude nejpřesnější -radši bych sehnal žebrorysy... pokud někdo o něčem ví tak bych prosil o podělení se:-) jinak stavba by začala nejdřív tuhle zimu jelikož právě jsem začal pracovat na trupu RMS Olympic 1:100 takže když bůh a moje ruce daj budu mít takovou sbírku drobečků:-D
PS. nevyráběj se modely Junkers JU-87 stuka nebo Messerschmit BF-109 v měřítku 1:100??????:-)
PS. nevyráběj se modely Junkers JU-87 stuka nebo Messerschmit BF-109 v měřítku 1:100??????:-)
vyrábějí :
http://www.hobbylinc.com/htm/mdp/mdp5339-1.htm
http://www.badcataviation.com/1scmoai.html

http://www.hobbylinc.com/htm/mdp/mdp5339-1.htm
http://www.badcataviation.com/1scmoai.html
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... 

tak to je dobrý:-) alespoň že tak... no zatím to vypadá že trup bude dílem improvizace ale základní rozměry znám a mám ty plány tak snad ty žebra vytvořím v cadu sám... no uvidím... ještě teda ty stuky a bf-ka předělat na námořní verzi ale sklápění křídel má jen stuka tak to snad půjde... díky
Ještě tak abys na takového macka měl dost místa 

mám volnou celou garáž tak to se mi vejde... plánuju takovou polici speciálně s držákama na obě lodi... Olympic bude pára a Graf Zeppelin bude čistá elektrika takže pohoda:-)
Graf Zeppelin vyšel v Polsku jako papírový model 1:200 a pak ještě nějaká publikace, chvilku to bude trvat, ale seženu ti to.
Petr
Petr
kolega má myslím monografii Grafa Zeppelina. Vyšla v Polsku. Byly v ní i nějaké loděnicové plány,jestli i žebrorysky to nevím, můžu se zeptat. Ty máš jaké plány?
Graf Zeppelin z te polské stavebnice mají u nás v prodejně. Určitě by se dalo domluvit kdybys měl zájem. Ale měřítko a nic kolem neznám.
no ohledně těch plánů na loď tak jedním z nich je tenhle http://www.dreadnoughtproject.org/plans ... 100dpi.jpg a pak pár dalších a ještě hodně fotek... myslím že by se podle toho dal odvodit tvat trupu... ale to přepočítávání rozměrů bude legrace:-) ale pokud je něco k sehnání tak zájem o info mám ale zatím to není tak aktuální...
Tieto knižky sa dajú zohnať na webe:

S vysokou pravdepodobnosťou sú tam aj priečne rezy, lebo zvyčajne v knihách z tejto edície bývajú. Aspoň v tých, čo mám ja sú ( napr. Scharnhorst, Repulse,...) .

S vysokou pravdepodobnosťou sú tam aj priečne rezy, lebo zvyčajne v knihách z tejto edície bývajú. Aspoň v tých, čo mám ja sú ( napr. Scharnhorst, Repulse,...) .
PeterP
Mimochodom, keby si to robil v mierke 1/144, tak si ľahšie zozenieš aj lietadla na palubu, aj iné doplnky ( leptané zábradlia, ...)
Túto jeseň by mal byť na trhu plastikový kit Bismarck 1/144, tak by si potenciálne mohol mať ďalšieho člena rodinky "drobečkov". Cena toho modelu však bude nemalá ( tuším cca 600 €) ...
Túto jeseň by mal byť na trhu plastikový kit Bismarck 1/144, tak by si potenciálne mohol mať ďalšieho člena rodinky "drobečkov". Cena toho modelu však bude nemalá ( tuším cca 600 €) ...
PeterP
tak to má i ten kolega. Je to z polské monografie co ji nalinkoval PeterP. Takže nic nového...nemetheus píše:no ohledně těch plánů na loď tak jedním z nich je tenhle http://www.dreadnoughtproject.org/plans ... 100dpi.jpg a pak pár dalších a ještě hodně fotek... myslím že by se podle toho dal odvodit tvat trupu... ale to přepočítávání rozměrů bude legrace:-) ale pokud je něco k sehnání tak zájem o info mám ale zatím to není tak aktuální...
Budeš mít v přídi i vysunovací Voith-Schneider pohony jako skutečný Graf Z.?
A víš, že Poláci už našli skutečného G.Z. na dně?

Naposledy upravil(a) romank52 dne pát čer 12, 2009 14:24, celkem upraveno 1 x.
heslo je vždy připsáno - jak psal romank52 (www.megamagzone.com)jaroj píše:Cobro a heslo?
Dík

Nešlo by to hodit i někam jinam? Hlásí mi to, že nejsou volné sloty pro naší republiku.
Tak vydrž - večer bude volnoMichoCZ píše:Nešlo by to hodit i někam jinam? Hlásí mi to, že nejsou volné sloty pro naší republiku.

jo o nálezu toho vraku vím dlouho se nevědělo co to vlastně je ale podle rozměru odhadovali GZ a nakonec se to potvrdilo... No tam s tím ještě uvidím zatím je to ve stádiu příprav a úvahy...SH píše:tak to má i ten kolega. Je to z polské monografie co ji nalinkoval PeterP. Takže nic nového...
Budeš mít v přídi i vysunovací Voith-Schneider pohony jako skutečný Graf Z.?
A víš, že Poláci už našli skutečného G.Z. na dně?
Určitě šlo, ale tím už by se někdo z nás dostal do problémů se zákonem. Za stažení vesměs žádný postih nehrozí, ale za poskytnutí k dalšímu šíření už by to byla jiná káva, pokud by se tím kdosi začal zabývat.MichoCZ píše:Nešlo by to hodit i někam jinam? Hlásí mi to, že nejsou volné sloty pro naší republiku.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
pokud si to nahraješ na ulozto.cz jako zálohu pro vlastní použití nic ti nehrozí... ty nemůžeš za to že si to někdo od tebe stáhl... a odkazy pošleš mailem...
No a kde přesně se najdou na těch ruských stránkách příslušná hesla? neorientuju se v tom
Na www.megamagzone.com sa musis zaregistrovat, aby ta to pustilo na stahovanie. Potom sa ti otvori odkial to mozes stiahnut, tam na stahovanie heslo nepotrebujes, niekedy je potrebne heslo na rozbalenie suboru a to byva pri odkaze na stranky z ktorych sa to da stiahnut.
Vyčerpávající odpověď !;)romank52 píše:Na www.megamagzone.com sa musis zaregistrovat, aby ta to pustilo na stahovanie. Potom sa ti otvori odkial to mozes stiahnut, tam na stahovanie heslo nepotrebujes, niekedy je potrebne heslo na rozbalenie suboru a to byva pri odkaze na stranky z ktorych sa to da stiahnut.

Dík za osvětlení i když ne moc potěšující, nesnáším registrace :-(
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek