Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Setkání a poježdění Třinec-Kanaďanka
Re: Setkání a poježdění Třinec-Kanaďanka
Chtěl bych uspořádat u nás v Třinci na Kanaďance takové poježdění jako jsou Splaviska v Brně nebo Lužiny v Praze někdy o prázdninách. Teď sonduji případný zájem, abych věděl jestli přijde víc lidí a tedy je to třeba dělat oficiálně ( zajistit vodu a vyhlásit termín) nebo to bude zajímat jenom místní a stačí se obvolat "zítra ve tři na Kanaďance".
Jinak máme tam boudu, tři plata, kánojky pro záchranu uvíznuvších modelů, hospůdka 50m od hráze (pouze pivo, nevaří).
Je to tady ten rybníček http://mapy.seznam.cz/?query=sadov%C3%A ... 134789120# (vlevo dole).
Ty, kdo chodí i na Mojehobby prosím, aby hlasovali jen v jedné z anket (MH nebo MoNaKo). Děkuji.
Jinak máme tam boudu, tři plata, kánojky pro záchranu uvíznuvších modelů, hospůdka 50m od hráze (pouze pivo, nevaří).
Je to tady ten rybníček http://mapy.seznam.cz/?query=sadov%C3%A ... 134789120# (vlevo dole).
Ty, kdo chodí i na Mojehobby prosím, aby hlasovali jen v jedné z anket (MH nebo MoNaKo). Děkuji.
Ha! Chyba ankety... Anketa je anonymní, takže vím kolik ale nevím kdo...
Takže, kdo má zájem, ať se mi tu napíše, ať mu můžu dát vědět.
Takže, kdo má zájem, ať se mi tu napíše, ať mu můžu dát vědět.
Jsem z Havířova takže bych rád přijel jen nevím jestli něco zprovozním nebo jen tak na kukandu
Takže bude takové malé poježděníčko. Nějak se začít musí.
Bude se konat v neděli 29.7.2007 v Třinci na Kanaďance od 16:00
Program: vyhnat pavouky z lodí, trochu si pojezdit, pokecat o modelařině poznat nové lidi, opéct si přinesený párek nebo klobásku (bude gril) a vůbec strávit příjemně odpoledne.
Kdo přijde bude vítán. Prosil bych jen ty, kteří jsou vážně rozhodnuti přijet, aby se mi ozvali do pošty s kontaktem. To pro případ neočekávaných okolností (např. špatné počasí) kdy by se akce nekonala, ať vám můžu dát vědět.
Bude se konat v neděli 29.7.2007 v Třinci na Kanaďance od 16:00
Program: vyhnat pavouky z lodí, trochu si pojezdit, pokecat o modelařině poznat nové lidi, opéct si přinesený párek nebo klobásku (bude gril) a vůbec strávit příjemně odpoledne.
Kdo přijde bude vítán. Prosil bych jen ty, kteří jsou vážně rozhodnuti přijet, aby se mi ozvali do pošty s kontaktem. To pro případ neočekávaných okolností (např. špatné počasí) kdy by se akce nekonala, ať vám můžu dát vědět.
Ještě dodatek. Protože se chci vyhnout konfliktům s rybáři, bude pohon omezen jen na vítr a elekro. :-)
Díky.
Díky.
Škoda- pro mne blbý termín , nevadí snd se to bude ještě opakovat. Jinak dík ,dám vědět známým.SH píše:Ještě dodatek. Protože se chci vyhnout konfliktům s rybáři, bude pohon omezen jen na vítr a elekro. :-)
Díky.
Ať žijí dědkové, což takhle špenát by nebyl?
A ti ať zas dají vědět mě, pokud přijedou/chtějí přijed.Dědek píše:Škoda- pro mne blbý termín , nevadí snd se to bude ještě opakovat. Jinak dík ,dám vědět známým.SH píše:Ještě dodatek. Protože se chci vyhnout konfliktům s rybáři, bude pohon omezen jen na vítr a elekro. :-)
Díky.
Jestli akce neskončí ostudou, tak ji časem zopakujeme.
Mám záujem prísť cez víkend
Predseda
Predseda
bohužel tento víkend jsem s děckama na soutěži v Třešti.
Že bychom udělali nějaké poježdění příští víkend? Nadhodím to ostatním a domluvíme se příští týden. Podle času, počasí,atd...
Že bychom udělali nějaké poježdění příští víkend? Nadhodím to ostatním a domluvíme se příští týden. Podle času, počasí,atd...
nechme rozhodnutí na středu.... uvidí se počasí, pracovní vytíženost,...
Tak sa vyjadri kedy? aby sme mohli prísť
Takže:
Kolik lidí by dorazilo teď v pátek 24.4.2009 v době od 16:00 do 19:00 na Kanaďanku?
So+Ne je pro mě už zabraná jinými aktivitami.
Další možný termín by byl 7.,8. nebo 10.5. ....
Kolik lidí by dorazilo teď v pátek 24.4.2009 v době od 16:00 do 19:00 na Kanaďanku?
So+Ne je pro mě už zabraná jinými aktivitami.
Další možný termín by byl 7.,8. nebo 10.5. ....
protože se kromě Sneka nikdo neozval a počasí je tu nevalné, tak zítřek odvolávám s tím, že jako náhradní termín bude začátek května. Datum sdělím brzy.
Domluvili jsme se s kolegy, že si uděláme poježdění u nás na Kanaďance v neděli 10.5.2009 od 15:30.
Pokud bude pršet tak se akce nekoná.
Vítáni jsou místní i přespolní, s lodí i bez ní...
Případné dotazy na mail nebo mobil 737 273 216
Pokud bude pršet tak se akce nekoná.
Vítáni jsou místní i přespolní, s lodí i bez ní...
Případné dotazy na mail nebo mobil 737 273 216
Zdravím kolegov modelárov.
Dnes sa uskutočnilo stertnutie modelárov z Moravy a Slovenska na jezere Kanadaňka v Trinci.
Jeho organizátor SH pripravil nedelne pojazdenie pre priaznivcov vody a lodí.Dnes sa stretli ludia,ktorí
pri vode skúsili lode a ponorku a myslím,že to bolo príjemne pojazdenie ludí od vody a tak trochu aj pod
vodou.Určite bude následovať aj foto materiál,ktorý som ja nevyhotovil z jednoduchého dôvodu,nezobral som
foťák.
S pozdravom
Predseda
Dnes sa uskutočnilo stertnutie modelárov z Moravy a Slovenska na jezere Kanadaňka v Trinci.
Jeho organizátor SH pripravil nedelne pojazdenie pre priaznivcov vody a lodí.Dnes sa stretli ludia,ktorí
pri vode skúsili lode a ponorku a myslím,že to bolo príjemne pojazdenie ludí od vody a tak trochu aj pod
vodou.Určite bude následovať aj foto materiál,ktorý som ja nevyhotovil z jednoduchého dôvodu,nezobral som
foťák.
S pozdravom
Predseda
Děkuji tímto všem, co se zúčastnili neformálního setkání na Kanaďance, zvláště těm, co přijeli z daleka.
Setkání nebylo velké - napočítal jsem 8 modelů, ale historicky významné a to hned ze dvou důvodů! Vody Kanaďanky poprvé brázdila funkční ponorka a nebyl to žádný drobek - U-31 od Robbe a také plul zde první parník a to hned s turbínovým pohonem. Více řeknou fotky.
"Predseda" připravuje U-31 k vyplutí. 19kg výtlaku na hladině, statické i dynamické ponořování.

První plavba ponorky na Kanaďance... Kdyby tak uměla torpédovat rybáře... Zúčastnění ví

Tak jsme si jezdili, kličkovali, ponořovali se a zase vynořovali....

Parník Toma Vilcska. Poháněný turbínou zpřevodovanou tak 1:1.5 na šroub, převod od serva na kormidlo řetízkem, kormidelní kolo se točilo současně s kormidlem. Jednoduché, krásné, funkční. Celý parník byla krásná čistá práce, radost pohledět.

Detail turbíny. Silikonové hadičky ještě nejsou nasazeny na výstup z kotle.

Pluje to důstojně pomalu, žádná FSRka, hezky kouří i bez kouřítek a smradítek, i vůně byla maketová - jak kdyby se pod kotlem topilo černým ostravským uhlím...

Setkání nebylo velké - napočítal jsem 8 modelů, ale historicky významné a to hned ze dvou důvodů! Vody Kanaďanky poprvé brázdila funkční ponorka a nebyl to žádný drobek - U-31 od Robbe a také plul zde první parník a to hned s turbínovým pohonem. Více řeknou fotky.
"Predseda" připravuje U-31 k vyplutí. 19kg výtlaku na hladině, statické i dynamické ponořování.

První plavba ponorky na Kanaďance... Kdyby tak uměla torpédovat rybáře... Zúčastnění ví

Tak jsme si jezdili, kličkovali, ponořovali se a zase vynořovali....

Parník Toma Vilcska. Poháněný turbínou zpřevodovanou tak 1:1.5 na šroub, převod od serva na kormidlo řetízkem, kormidelní kolo se točilo současně s kormidlem. Jednoduché, krásné, funkční. Celý parník byla krásná čistá práce, radost pohledět.

Detail turbíny. Silikonové hadičky ještě nejsou nasazeny na výstup z kotle.

Pluje to důstojně pomalu, žádná FSRka, hezky kouří i bez kouřítek a smradítek, i vůně byla maketová - jak kdyby se pod kotlem topilo černým ostravským uhlím...

No, a jako vždy se ukázalo, že fotek je nacvakaných mrak, ale na DF není co vybrat...
Asi se nikdy fotit nenaučím...
Parník= Hustý!!! (to slovo mě naučili děti-prý je to vysoká forma obdivu)
a opět- nemáš kontakt na majitele?-poprosil bych ho článeček či pár fotek + komentář.....
a opět- nemáš kontakt na majitele?-poprosil bych ho článeček či pár fotek + komentář.....
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
je to tentýž pán portal/view.php?cisloclanku=2009040013RomanT píše:Parník= Hustý!!! (to slovo mě naučili děti-prý je to vysoká forma obdivu)
také bych se přimlouval ,prosím, prosímRomanT píše:Parník= Hustý!!! (to slovo mě naučili děti-prý je to vysoká forma obdivu)
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek