Ještě pohled od zadu na výztuhy bortu.Bude následovat tmelelní trupu, zatím jsou všechny detajly odnímatelné. Pak nástřik, elektřina na osvětlení a zkoušky ve vaně. Na to se těším nejvíce.
Výborne, pekne sa s tým hraješ. Po dokončení môžeš smelo chodiť na Tug-Towing aj na Slovensko-nikto nebude mať žiadne pindy k nevýraznému vzhladu. Len tak ďalej.
Další nabarvení bortu, zbývá žlutý pruh z venku a žlutý nátěr uvnitř bortu, bohužel jsem nikde nesehnal matnou barvu. Zkusím matný lak ve spray, to chci stejně celé přestříkat aby nedocházelo k omatlání.
S matným lakem ve sprayi opatrně.Musí být stejného druhu,jako barvy.Jinak se ti to pod ním potrhá.Moje WG by mohlo vyprávět ;-( ........Raději to nechej bez laku a zkus jen vosk na auta.
Díky za upozornění. Tak jako celou loď jsem stříkal matnou rychloschnoucí syntetikou tak už mám několikrát vyzkoušený matný syntetický lak. Ale s tou pastou bych to mohl taky zkusit.
Barvení bortu snad nejhorší práce při barvení , zřejmě jsem měl postupovat jinak, navíc jsem to barvil na slunku venku a loď se postupně ohřívala až barva schla moc rychle. Chybama se člověk učí