Tož pražáci a přilehlí, jste zváni... Jen mi dejte vědět kolik vás bude
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Oslava...
Re: Oslava...
Jelikož se mi dneska v noci narodil syn, tak pravděpodobně v sobotu (ještě upřesním čas a místo, ale bude to na Černém Mostě v Praze) bude taková "decentní" oslava 

NeJaToD team
- Morpheus141
Ivvo tak to Gratulujeme .... já bohužel nepřijedu ... koně nemá kdo krmit, ale dám si na tvojeho Synka velků štamprlu nech roste ....
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... 
Takže velká GRATULACE - bohužel se nezůčastním - každopádně HODNĚ ZDRAVÍ všem (mamce,potomkovi a taťkovi)
:D:D
Cobra možná někdy bejvávala dobrá..... 

Ahooooj- že moc pozdravuji!!!
A oslavíme to v OL!
Ať Vám dělá radost.
Roman
A oslavíme to v OL!
Ať Vám dělá radost.
Roman
Optimismus je jen nedostatek informací...aneb zabij bobra, zachráníš strom....
toz to za nas taky gratulujeme, at jsou oba zdravi a Daniel roste jako z vody. na cernak cestu rozhodne najdu 
kazdy dobry skutek musi byt po zasluze potrestan
Posílám gratulace za lodní modeláře z jihočeského Písku ;-), ale oslav se nezúčastním, aby malý neměl celoživotní trauma z mé maličkosti jako jiní, s kterými jsem se měl čest setkat.
A teď vážně: V sobotu budu zase dřepět celý den ve škole ;-(.
A teď vážně: V sobotu budu zase dřepět celý den ve škole ;-(.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
Gratuluji ! :-)
Ať Vám synek dělá radost !
V sobotu bohužel nemůžu - tak to řádně oslavte, já si pak přečtu co o tom budou psát na netu
Keba
Ať Vám synek dělá radost !
V sobotu bohužel nemůžu - tak to řádně oslavte, já si pak přečtu co o tom budou psát na netu
Keba
Keba - webmaster
http://www.tugtowing.cz
http://www.tugtowing.cz
Já se taky připojuji s gratulací.
Bohužel, v sobotu už taky něco mám, takže si připiju na zdraví všech třech někde jinde.
Zdenek
Bohužel, v sobotu už taky něco mám, takže si připiju na zdraví všech třech někde jinde.
Zdenek
Tak hodně zdraví pro všechny a radostných starostí se synem při vyrůstání a přípravě na život
Milan
Chybami se člověk učí, ale nesmí je opakovat.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Optimismus je pouze nedostatek informací.
Taky se připojuju s gratulací. Bohužel taky se nedostavím. Sobota bude asi pracovní.
Škoda že v sobotu většinou nemůžete, protože mě se hodí z praktických důvodů, žena bude ještě v porodnici a dcera bude s tetou na horách. Ještě by to šlo přesunout na pátek večer. Na hory odjíždějí právě v pátek...

NeJaToD team
Želám Vám všetkým hlavne veľa zdravia a verím že na svete je ďalší lodný modelár 
Gratulijem
Gratulijem
Taky se připojuju s gratulací a stejně jako většina kolegů přede mnou přidávám bohužel... Velikonoce budu trávit doma na Vysočině a v pátek budu spěchat s odjezdem...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek