dodělán rantlík na palubě pro snímatelnou nástavbu aby do vnitř trupu nemohla natéci voda , v zadní části bude nouzově odnimatelná část paluby pro případ poruchy serva
výroba světel ze sady z Admiral shop - odvrtáno vrtákem 3 mm a sekundovým lepidlem vlepeny 3 mm led diody, nebo je možné leddiody zalévat přímo do formy do epoxidu (rada kamaráda)
doplňky mi přibývají pomalu ale jistě záleží na volném čase. V této době mě navštívil kamarád "mokrého sportu" DDG51 . Když jsem viděl jeho stavbu SMIT HUNTER neodola jsem a už mám taky trup, takže sbírám zkušenosti z vedlešího vlákna na stavbu dalšího remorkéru. Ale to až po dostavbě SMID NEDERLANDA.
pěkné fotky stavby.. mám dvě otázky... stožárová světla přední a zadní (mimo kruhových) mají světelnou výseč, uvažuješ ještě o krytí nebo to zůstane tak jak je na snímku ? a úvazníky jsou z plastu nebo budou z jiného pevnějšího materiálu pokud uvažuješ o ježdění v TT ?
Děkuji za dotaz.
Na stožárových světlech ještě uvažuji o krytí podle výsečí, ještě jsem přemýšlel, že budou funkční světla pouze z přední části stožáru. Krytí bych pravděpodobně řešil vložením do propilované mosazné trubičky.
K úvazníkům jen tolik, že v nich bude zalit šřoub v epoxidu tak aby byly pořádně vyztuženy a daly se přišroubovat k palubě. Ta bude taky ze spodní strany zpevněna buďto překližkou nebo dalším kouskem deskového lminátu.
boční pohled na naviják. Nastříkáno zatím jen základovkou, ještě zbývá uzavřít kulatinu a ze spodu zalít šrouby na přichycení k palubě aby to bylo vyztuženo.
začátek výroby hlavního navyjáku remorkéru . Materiál - deskový laminát, ABS plast, mosazný drát o průměru 2 mm, na pozadí přední kotevní naviják i s řetězy