Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Ohýbání profilů evergreen
Re: Ohýbání profilů evergreen
Ahoj nevíte prosím jak šetrně ohnout polystyrenové profily evergreen? Jde mi o trubičku 4mm. Zkoušel jsem to nad sporákem, ale trubička se v místě ohybu vždy trochu zdeformuje. Nemáte na to nějaký fígl? Dík
Dobře vypadající a fungující model nechť jest výkladní skříní Tvého umění.
Lukáš Jančar
Lukáš Jančar
Jsou potřeba dvě věci: 1. Nepřehřát profil - mě šly některé ohnout po nahřátí v horké vodě. Zkus regulovatelnou horkovzdušku nebo fén.
2. Šablonka. Ideální je kus dřeva s přesně vyfrézovanou drážkou, ale je možné ohýbat i mezi dvěma kusy.
Radek
P.S.: Před časem se tu řešilo ohýbání kovových trubiček. Zkus pohledat, je to podobné.
2. Šablonka. Ideální je kus dřeva s přesně vyfrézovanou drážkou, ale je možné ohýbat i mezi dvěma kusy.
Radek
P.S.: Před časem se tu řešilo ohýbání kovových trubiček. Zkus pohledat, je to podobné.
tohle půjde ztuha plastové trubky se nikdy neohýbají, ale používají se tvarovky, plast má jiné vlastnosti než kovkartonist píše:Jsou potřeba dvě věci: 1. Nepřehřát profil - mě šly některé ohnout po nahřátí v horké vodě. Zkus regulovatelnou horkovzdušku nebo fén.
Radek
Pavel Daněk
Al khubar a Schnellboot S-100, ve stavbě
FUTABA 3PM 2,4GHz, 6EX 2,4GHz
Al khubar a Schnellboot S-100, ve stavbě
FUTABA 3PM 2,4GHz, 6EX 2,4GHz
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek