Vypadá to opravdu skvěle.
Závidím
Neboj a ukaž!Admirál píše:Jen co tu někdo založí sekci: Stavba vraku, aneb jak se nemá modelařit![]()
![]()
Jsem jen pouhý začátečník co z finančních duvodů začal stavět jen podle plánu co našel na netu a podle toho ta stavba taky vypadá. A tak se nediv že se vedle takových modelů jako je ten tvuj nechci radši předvádět (prostě jsem srab).
Ahoj.HEMI píše:Čau lidičky. Chtěl bych se zeptat, jestli je tu nějakej odborník, neboli znalec lodi Royal Caroline? Jde o to že mám plány na tuhle loď a chtěl bych si postavit samostatně záchranný člun z této lodě, jenže na plánech jsou obrázky dvou různých člunů a plánek jen na jeden z nich, takže si myslim že se nejprve používali jeden a po čase se vyměnil za druhý, tak jestli někdo ví jak to bylo a pokud je má teorie správná tak bych potřeboval letopočty kdy se na Carolině používaly. Díky, jinak pěkná práce. ps: můžu obrázek poslat.

zrovna sem to sosnul. díky moc za pomoc....Peta_V píše:Pokud o to máte někdo zájem tak jsem to uložil zde:
http://www.uschovna.cz/vyzvednout.php
číslo zásilky vložte: Uschovna495a6044731c146

Jen takový malý dotaz. proč jsi nepoužil tu jež je ve stavebnici?Peta_V píše:Mám problém, takže přicházím s dotazem. Snažil jsem se vyřezat ozdobné lišty (ty co vedou s klounu na příď) a nějak se nezadařilo. Chci se zeptat, neexistuje na to nějaký zlepšovák, jak chytit tvar a všechny ty nerovnosti??????