Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password

Speed 400 4,8V

Vše co se týká elektroniky pro lodní modely (RC soupravy, přijímače, vysílače, serva, regulátory, baterie atd.)
Odpovědět
MichoCZ

Re: Speed 400 4,8V

Příspěvek od MichoCZ »

Zdravim,
odesel mi na modelu puvodni motor mig 280, tak jsem se rozhodl, ze si ho trosku zrychlim kdyz uz budu menit motor. Poridil jsem speed 400 4,8V. Jednak nastal problem u hridele. Mig 280 mel jen 2mm a speed 400 ma 2,3m. Ale tento problem jsem vyresil. Dalsi problem byl ze motor chvili bezi a pak zas nebezi. Myslim ze by to mohli byt baterky ale jisty si nejsem. Na vode (doma bazen) to jede o poznani rychleji nez s 280 ale neda se to ovladat. Motor se rozjede a jede porad. Neda se zastavit a nic s tim delat. Ani servo nefunguje potom. Je to baterkama nebo jak? Mam tam akupack 5cl 1700mA v kdo vi jakem stavu:D Je mozne, ze se to pri slabych baterkach chova takto? Nebo je potreba preprogramovat regulator? Je na 16A a spicka 20A takze 7A by mel brat v pohode.
ESN

Příspěvek od ESN »

MichoCZ píše:Zdravim,
odesel mi na modelu puvodni motor mig 280, tak jsem se rozhodl, ze si ho trosku zrychlim kdyz uz budu menit motor. Poridil jsem speed 400 4,8V. Jednak nastal problem u hridele. Mig 280 mel jen 2mm a speed 400 ma 2,3m. Ale tento problem jsem vyresil. Dalsi problem byl ze motor chvili bezi a pak zas nebezi. Myslim ze by to mohli byt baterky ale jisty si nejsem. Na vode (doma bazen) to jede o poznani rychleji nez s 280 ale neda se to ovladat. Motor se rozjede a jede porad. Neda se zastavit a nic s tim delat. Ani servo nefunguje potom. Je to baterkama nebo jak? Mam tam akupack 5cl 1700mA v kdo vi jakem stavu:D Je mozne, ze se to pri slabych baterkach chova takto? Nebo je potreba preprogramovat regulator? Je na 16A a spicka 20A takze 7A by mel brat v pohode.
tipnul bych si že je v prdeli regulátor
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ
MichoCZ

Příspěvek od MichoCZ »

Ono s opravdu slabou baterkou naprazdno na suchu jede a nejede. Jako kdyby se tam nabyl kondenzator a rozjel motor a zase se cekalo az se nabije. Tak stridave po sekunde. Nicmene regulator by me nepotesil taky ze:D
Morpheus141

Příspěvek od Morpheus141 »

Zkus ten regl přeprogramovat ..... to bych udělal jako první věc a pokud to nepomůže tak zkus vzít jiný (třeba od kolegy modeláře) a testni to ....... a hned budeš vědět kde je chyba ...
.... jestliže to funguje tak se do toho nes... :)
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Elektronika“