Jelikož jsem měl tuto soutěž po cestě, tak jsem se na ni na chvilku podival a pořídil nějaké fotky, které jsem umístil zde:
http://www.matejkapetr.net/index.php?me ... SBolevak06
Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Foto MS NS ČR 17.6.2006 Bolevák
Re: Foto MS NS ČR 17.6.2006 Bolevák
fotka č.33 je super. Jenom ty ostrovy v Pacifiku byly trochu nižší.... :-)
-
Guest
pro Dukeho
řijeď se podívat do Lázní Bělohrad ,kousek za Jičínem na Pardoubek 1.-2.7.2006 Pepa Darvas
uvidim jak na tom budu časově, přinejhoršim určitě pojedu:
22.-24.9.2006 Borohrádek 5. soutěž seriálu Mi ČR NS 2006 IV. ročník Česko-Slovensko-Polský pohár NS 2006
škoda že je top již na začátku července (ty Lázně Bělohrad) mám docela dost ostatní práce, konec července je volnější, to ale zase neni nic zajímavého (aspoň o tom nevim), no a v srpnu bych měl mít dovolenou, tak se uvidí co stihnu navštívit.
22.-24.9.2006 Borohrádek 5. soutěž seriálu Mi ČR NS 2006 IV. ročník Česko-Slovensko-Polský pohár NS 2006
škoda že je top již na začátku července (ty Lázně Bělohrad) mám docela dost ostatní práce, konec července je volnější, to ale zase neni nic zajímavého (aspoň o tom nevim), no a v srpnu bych měl mít dovolenou, tak se uvidí co stihnu navštívit.
-
Návštěvník
Fotky jsou velice pěkmé, škoda, že se nedostalo i na plachetnice, jezdily na druhé straně Boleváku.duke píše:uvidim jak na tom budu časově, přinejhoršim určitě pojedu:
no byl jsem tam stejně na skok, ale kdyby to bylo lépe značený, tak bych se tam zaběhl podívat, škoda, snad na příští akci budu moct být déle a vidět téměř všechno.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek