Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
prosím o radu design
Re: prosím o radu design
Dobrý den.
Jeden můj kolega má k dispozici tvarovací pomůcku, jednoduše řečeno, pomůcka, která sejme profil a profil zůstane na ni po utažení, používá se to v automobilovém průmyslu na design a tvarování matačních modelu...
je to svěrka, která má vezi sebou na placato spousta ocelovích tyček, tedy když se povolí, a přiloží k modelu, tyčky se zasunou podle profilu a po zasunutí se svěrka utáhne, poté se dá profil přenést jinám...
nevíte nějakého prodejce nebo přímo odkaz na výrobce , který to prodává nebo vyrábí?
Stačí mi i název tohoto výrobku..?
Děkuji za pomoc
Jeden můj kolega má k dispozici tvarovací pomůcku, jednoduše řečeno, pomůcka, která sejme profil a profil zůstane na ni po utažení, používá se to v automobilovém průmyslu na design a tvarování matačních modelu...
je to svěrka, která má vezi sebou na placato spousta ocelovích tyček, tedy když se povolí, a přiloží k modelu, tyčky se zasunou podle profilu a po zasunutí se svěrka utáhne, poté se dá profil přenést jinám...
nevíte nějakého prodejce nebo přímo odkaz na výrobce , který to prodává nebo vyrábí?
Stačí mi i název tohoto výrobku..?
Děkuji za pomoc
Myslím, že se to jmenuje jehlová šablona. Zkus se zeptat v obchodě s uměleckými potřebami jestli jí nemají. Jinak nevím.
Podívej se na firmu Würth,http://www.wuerth.cz/ mají stavitelnou šablonu na tvary

PÁÁÁNKOVÉ toje přesně to co jsem hledal, děkuji moc za radu, moc to potřebuji....
Koupil jsem to v OBI,ale kratší,než 400mm,jen cc250,....fy Lux,docela drahé,...ale při prvním použití je cena doma zpátky
PLS hoď sem nějakou konkrétní fotku (nejlépe s nějakou jasně rozpoznatelnou věcí-pro porovnání velikosti) a cenu..jo a prozraď v jakém oddělení obi jsi to našel..stává se mi, že mě prodavači posílají z jedné strany obi na druhou protože sami neví kde co mají (znají jen svoje oddělení)..Přema píše:Koupil jsem to v OBI,ale kratší,než 400mm,jen cc250,....fy Lux,docela drahé,...ale při prvním použití je cena doma zpátky
Jsem jen malé kolečko, ale přece se točím. Po mnoha letech se vracím, plácám se v začátcích ale rychle se učím..
Fotku tady nemám,protože nejsem doma...až snad kolem út večera,vzpomenu-li si,taky mě posílali od čerta k ˇˇdáblu,...nakonec jsem to objevil v odd nářadí u zednických špachtlí,příložníků,metrů,.... apod
Dobrej nápad, ještě cenu ať vím na jakej šok se mám připravit...
Jsem jen malé kolečko, ale přece se točím. Po mnoha letech se vracím, plácám se v začátcích ale rychle se učím..
jenom pro zajimavost: Cena toho co je na foto je 3 tisíce...jen pro zajimavost, když by se to nikomu chtělo koupit, ale vecička je to k nezaplacení při práci...
U Würtha sa tej cene nemozes divit. Trochu OT, ale zhanal som brusnu pastu na ventily, ked som robil generalku motora. Na nete som narazil na pastu u Würtha a cena bola cca 1000Sk za par gramovy kelimok. Kupil som ju nakoniec v malej skodovackej predajni za 35Sk. Takze, kto nepatri medzi hornych par tisic, ruky prec od Würtha ......
Myslím, že jde o zařízení popisované v tomto nčlánku: http://www.modelplac.cz/htm/tipy/prepazky.htm
A na Modelfóru : http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=19 ... %C5%99eben je i odkaz na někoho, kdo to prodá. Zda je však ta nabídka aktuální nevím, musíte zjistit.
Radek
A na Modelfóru : http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=19 ... %C5%99eben je i odkaz na někoho, kdo to prodá. Zda je však ta nabídka aktuální nevím, musíte zjistit.
Radek
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 22 Odpovědi
- 14039 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od tomaskodet
-