Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Kde je chyba ? Špatné zapojení ?
Re: Kde je chyba ? Špatné zapojení ?
Jo, ale protože otázka na kterou jsem se ptal se vyřešila a další diskuze je stočena jiným směrem žádám adminy aby tuto otázku buď smázli, zamkli a nebo přesunuli do archívu nebo smetiště..
Jsem jen malé kolečko, ale přece se točím. Po mnoha letech se vracím, plácám se v začátcích ale rychle se učím..
- petr hájek
to mě těší ekologu amatére že přidáváš i olejnaté odkapy z tvého motorového člunu do stříbropěnného labe.
jak jsi sám pravil tiché bzučení elektro kluzáku je poněkud jiného ražení burácející volvo nebo johnson v člunu tedy pro ptactvo i více nebezpečné.
Proháněj se jak je ctěná libost jen pro mě jsi se totálně shodil jako homo sapiens .
I málo mozkově obdařený člověk pochopí , že labuť tu je i přes zimu a potřebuje občas jinou pomoc než do hejna vletět elektrickým křápem ČI PŘIMRZLOU LABUŤ ODSTŘELIT .
Ono by bylo možná zajímavé aplikovat tvé řešení na jedince tvého ražení v případě že potřebují třeba napravit zlomenou pazouru......
jak jsi sám pravil tiché bzučení elektro kluzáku je poněkud jiného ražení burácející volvo nebo johnson v člunu tedy pro ptactvo i více nebezpečné.
Proháněj se jak je ctěná libost jen pro mě jsi se totálně shodil jako homo sapiens .
I málo mozkově obdařený člověk pochopí , že labuť tu je i přes zimu a potřebuje občas jinou pomoc než do hejna vletět elektrickým křápem ČI PŘIMRZLOU LABUŤ ODSTŘELIT .
Ono by bylo možná zajímavé aplikovat tvé řešení na jedince tvého ražení v případě že potřebují třeba napravit zlomenou pazouru......
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
motor mám merkury, každý rok je v servisu na kontrolu. Používám olej do lodních motorů, rozhodně neškodím víc než kapající 120ka nebo sekačka na trávníku. nejsem jedinný kdo po Labi zákoně jezdí na člunu. nelyžji a nelikviduji stromky schované pod sněhem..tato diskuze nemá váhu ani smysl..diskutovat o tom, jestli to co dělám podle zákona je špatné nebo ne nemá fakt smysl.
znovu apeluji na adminy aby tuto otázku smazali. Odpovídat na další narážky nebudu. nejsem věřící ale kdybych byl tak bych musel podotknout kdo jsi, že mě soudíš ? Bůh ?
znovu apeluji na adminy aby tuto otázku smazali. Odpovídat na další narážky nebudu. nejsem věřící ale kdybych byl tak bych musel podotknout kdo jsi, že mě soudíš ? Bůh ?
Jsem jen malé kolečko, ale přece se točím. Po mnoha letech se vracím, plácám se v začátcích ale rychle se učím..
- petr hájek
nejsem bůh a nesoudím tebe , jen jsem vyjádřil svůj názor na to co jsi napsal a ten je neměnný aopravdu simyslím , že tady už to nemá cenu řešit.
o biologické odbouratelnosti by se toho dalo docela dost napsat asi jako o ekologičnosti biopaliv a neškodnosti bezolovnatých splodin či vhodnosti spalování zemního plynu pro zlepšení ovzduší, to vše je blábol a nic jiného.
o biologické odbouratelnosti by se toho dalo docela dost napsat asi jako o ekologičnosti biopaliv a neškodnosti bezolovnatých splodin či vhodnosti spalování zemního plynu pro zlepšení ovzduší, to vše je blábol a nic jiného.
Zkouším věci dělat jinak.I když si občas nas... do bot!
Nechcete to přenést do Arény? Třeba jako téma Kdo škodí přírodě víc - zelení nebo normální lidi?
Toto je sice chvályhodné, ale zase tak silný argument to není. Pokud vím, tak je to zakotveno přímo v pravidlech, co vydává Český rybářský svaz, takže by to měl automaticky činit každý rybář ;-).JuraSach píše:... na rybách okolo sebe nejprve uklízím binec po předchozích a vezu ho s sebou domů do popelnice za kterou platím.
Ale dost již řečí. Problém se zapojením je vyřešen, tak nechme toto téma spát.
Modře píšu v roli administrátora DF (od května 2010) a černě jako běžný uživatel.S přátelským pozdravem ladous
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek