Máte u nás registraci a nedaří se Vám přihlásit? Nechte si vygenerovat nové heslo jako zapomenuté: app.php/user/forgot_password
Zvukové moduly
- Merrimack Miloš
Re: Zvukové moduly
vyrábí Robbe cena asi 1000Kč,má spětnou vazbu od motoru,destička 40x80mm,možno nastavit různý zvuk
model Merrimack,jeho provoz,vývoj systémů,praktické zkušenosti z provozu za 15 let
- Merrimack Miloš
od Robbeho
Large Diesel Sound Gener.
1-8276,,€:45,70
This sound generator produces an electronic emulation of the sound of a multi-cylinder diesel engine. The sound effect is controlled by the drive motor’s speed, so that the apparent engine speed varies with the vehicle’s running speed. Four adjustors provide individual adjustment of the sound volume and maximum "revs".
Weight: 28 g Voltage: 6 - 12 Volts
current: 100 - 200 mA Dimensions: 70 x 34 x 23 mm
Large Diesel Sound Gener.
1-8276,,€:45,70
This sound generator produces an electronic emulation of the sound of a multi-cylinder diesel engine. The sound effect is controlled by the drive motor’s speed, so that the apparent engine speed varies with the vehicle’s running speed. Four adjustors provide individual adjustment of the sound volume and maximum "revs".
Weight: 28 g Voltage: 6 - 12 Volts
current: 100 - 200 mA Dimensions: 70 x 34 x 23 mm
model Merrimack,jeho provoz,vývoj systémů,praktické zkušenosti z provozu za 15 let
- Merrimack Miloš
modul s označením 1-8270 je 6 zvuků,disel je jednoválcový,ještě je tam mlhová,parní siréna,bojová,hasiči,a lodní zvon ten je nejlepší a možnost zapojit dva spínací výstupy 1A, ale vyžaduje to RC Futabu a rozšiřující modul ve vysílači.
Dík za info, dováží např. http://www.mscomposit.com/large-diesel- ... =1&lang=cz
Budu o něm uvažovat, ale na druhou stranu zima je dlouhá.
Budu o něm uvažovat, ale na druhou stranu zima je dlouhá.
Tu sa predavaju tiez nejake, su sice z tych drahzich, ale aspon sa da vypocut ake zvuky to robi
http://www.modelbouwshopnederland.nl/?m ... ID=5326054
Zdravím, mám v modelu sound modul disel motoru, dá se velice dobře nastavit, jak neutrál, tak počet válců...zapojuje se na reproduktor a na motor, zvuk je celkem dobrý, ale škoda že to neumí i zhasnutí motoru a naopak startování...prodává to firma robbe, stojí to opravdu pár korun..myslím že 1200 Kč...+-
Myslím že je asi možná blbost to dnes vyrávět, protože jestli tomu člověk alespoň trochu nerozumí , tak to dohromady asi nedá..a pak otázka, když to vyrobím, bude vše fungovat?Většinou ne, alespoň v případy, neznalosti, znam to osobně..kolikrát jsem se pokoušel něco vyrobit, ale občas to nechodilo...dělal jsem i modul pro mk 15 phalanx tedy střelbu, povadla se mi perfektně, mohu štilovat kadenti i hlasitost..parfektní, ale byla to spíše náhoda že to funguje...:/
Myslím že je asi možná blbost to dnes vyrávět, protože jestli tomu člověk alespoň trochu nerozumí , tak to dohromady asi nedá..a pak otázka, když to vyrobím, bude vše fungovat?Většinou ne, alespoň v případy, neznalosti, znam to osobně..kolikrát jsem se pokoušel něco vyrobit, ale občas to nechodilo...dělal jsem i modul pro mk 15 phalanx tedy střelbu, povadla se mi perfektně, mohu štilovat kadenti i hlasitost..parfektní, ale byla to spíše náhoda že to funguje...:/
jinak při přidáví otáček na moturu, samozřejmě přidavají se otáčky i u modulu...chce to hlavně dobrý repro a vybrat pro něj vhodné místo...nebo třeba zesilovač...pak je to super...
díky tak to je ono konečně aspoň vím co to dělá na odkazu je totiž zvuk a ten je tady:romank52 píše:Tu sa predavaju tiez nejake, su sice z tych drahzich, ale aspon sa da vypocut ake zvuky to robi
http://www.mkcn.nl/MSF/422.Schleppx.wav
lubor
Tak ty zvuky jsou fakt super. Je mě jasné, že na koleně to doma nevyrobím. Jenom škoda, že cena je taková jaká je.
To u nás není výrobce který by to zvládl levněji?
Pokud dodáte funkční schéma, navrhnu desku a dám k dispozici, možná i nějaké kusy osazané a funkční.matt píše:Tak ty zvuky jsou fakt super. Je mě jasné, že na koleně to doma nevyrobím. Jenom škoda, že cena je taková jaká je.
..... "pokud dodáte"...TAZ píše:Pokud dodáte funkční schéma, navrhnu desku a dám k dispozici, možná i nějaké kusy osazané a funkční.
Schéma a SW to je to oč tu běží Mlho!
Modul zvuku dieselového motoru nabízí Conrad buď jako stavebnici kat.číslo 234982 za 345,- nebo hotový výrobek kat.čís. 225223 za 485,- Kč. I když není v českém katalogu, objednají v Německu a pošlou. Je připojen na výstup z regulátoru a se zvyšováním otáček se projeví i na zvuku, který se dá i individuálně nastavit. Jako nevýhodu vidím, že modul je napájen přímo z napájecího napětí 6-12 V a "blafe" i po vypnutí napájení regulátoru. Je potřeba vypnout i napájení modulu.
to je sice pravda ale kupovali jsme je s bambinotem a kvalita na nic, akorat vyhozene penizeARK píše:Ještě doplním,že v katalogu jsou i další stavebnice,např modul lodní sirény či modul lodního mlhového rohu.
Elektronická Sekretářka Nojby pro neznalé: JSEM MUŽ